SGF 2024: Holnap este lesz a rebesgetett State of Play

  • Írta: pandaril
  • 2024. május 29.
  • Rendezvény
Link másolása
Lassan hetek óta hallani a pletykákat a Sony soron következő műsoráról, amit még májusban megtartanak, viszont erről nagyon hallgatott a Sony. Egészen mostanáig.

Már kezdtünk kételkedni abban, hogy valóban érkezik egy PlayStation-műsor a tavasszal, amikor is a Sony "váratlanul" bejelentette, hogy május 31-én újra jelentkezik a State of Play. A több mint 30 perces eseményt több felületen is követhetjük majd, és a poszt alapján nemcsak a PlayStation 5 és a PS VR2 kap majd figyelmet, hanem a belsős stúdiók idén érkező játékai is.

A szűkszavú bejelentésből nem derül ki, hogy mire számíthatunk, viszont pár tipp kering egy ideje a neten. Az egyik ilyen, hogy bejelenthetik a God of War Ragnarök PC-s portjának érkezését, sőt a Ghost of Tsushima folytatását is páran lehetségesnek vizionálják. Szinte biztos, hogy a Destiny 2 június 4-én érkező utolsó kiegészítője, a The Final Shape is kap egy kis rivaldafényt, ahogy az Insomniac Wolverine-játékában is reménykedhetünk.

Ugyan ilyen esélyes szereplőnek számít egy új Astro Bot-játék is, de nem kizárt, hogy valami teljesen váratlannal lepnek meg minket a PlayStation belső csapatai. A közvetítés magyar idő szerint május 31-én este, 00:00 órakor lesz, a műsort pedig Twitch-en, YouTube-on és TikTok-on is követhetjük majd.

Ez a hír a Summer Game Fest-közvetítésünk része. Ha lemaradtál valamiről, irány az aloldalunk, ahol egy helyen találod meg az összes bejelentést és látnivalót az eseményről!

1.
1.
Robilluma
Úgy tűnik kopírozzák a 4 évvel ezelőtti eseményeket és szeptemberben lesz egy nagy showcase a PS5 Pro bejelentéssel és a nagy stúdióik játékaival. Kivárjuk :D
Most 3-4 VR game, Lego X Horizon, Concord és kb 8 kérdőjel. Remélem nem mind japó agymenés játék és sikerül meglepniük a fanokat valami értelmessel is.
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...