SGF 2024: A Valorant konzolos verziójában nem lesz giroszkópos célzás

  • Írta: osan
  • 2024. június 9.
  • Érdekesség
Link másolása
Miután bejelentették a Summer Game Fest műsora során, hogy konzolokra is befut a Valorant rengeteg kérdés felmerült a rajongókban a portolással kapcsolatban, az egyik ilyen a „gyro aiminggel” kapcsolatos.

A Valorant fejlesztőcsapata, a Riot Games miután bejelentették az idei Summer Game Fest alkalmából, hogy konzolokra is érkezik a játék, kiderült, hogy nem szeretnék az Xbox-játékosokat hátrányba helyezni, ezért a PlayStation 5-ös verzió nem fogja támogatni a giroszkópos célzást, derül ki egy, az X-en történt diskurzusból - amit a VGC munkatársai vettek észre -, mely a termékmenedzser, Coleman Palm és a rajongók között zajlott.

Palmot arról kérdezték, hogy a giroszkópos célzást támogatni fogják-e a konzolos portok, mire az volt a válasza, hogy ugyan nem lesz bennük, de érdekes technológiának tartja és szívesen játszadozna vele ő is.

Több rajongó is úgy gondolja, hogy a giroszkópos célzás sok fejlesztőnél egy vakfolt annak ellenére, hogy az áll legközelebb kontrolleren az egérrel való célzáshoz. Ezt is felvetették a diskurzusban, mire Palm csak úgy reagált, hogy nem siklottak el a téma felett, hanem egy tudatos döntést hoztak.

Ez a hír a Summer Game Fest-közvetítésünk része. Ha lemaradtál valamiről, irány az aloldalunk, ahol egy helyen találod meg az összes bejelentést és látnivalót az eseményről!

Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...