SGF 2024: Nemsokára láthatjuk a Lollipop Chainsaw RePOP-ot

  • Írta: osan
  • 2024. június 9.
  • Érdekesség
Link másolása
...legalábbis Yoshimi Yasuda szerint június 13-án hivatalosan is bemutathatják a 2012-es játék felújított változatát, amit még tavaly halasztottak el és azóta nem hallhattunk róla semmit.

Tavaly arról szóltak a hírek, hogy inkább remaster lesz a Lollipop Chainsaw RePOP, mintsem remake – akkor ezt az információt a Dragami Games alapítója, Yoshimi Yasuda osztotta meg. Most ugyancsak Yasuda árulta el, hogy június 13-án visszatér a legendás zombivadász Juliet.

A bejegyzés szerint egy teljes bejelentésre számíthatunk, vagyis nemcsak a platformokat tudjuk majd meg, de a megjelenési dátumot is, illetve a legelső trailert is megkapjuk majd a játékhoz.

A kommentekben több rajongó kifejtette vágyát, hogy cenzúra nélkül jelenhessen meg a Lollipop Chainsaw RePOP, ami már csak a nemrég történt Stellar Blade-fiaskó miatt is érthető, hogy felmerült mint problémaforrás.

Ez a hír a Summer Game Fest-közvetítésünk része. Ha lemaradtál valamiről, irány az aloldalunk, ahol egy helyen találod meg az összes bejelentést és látnivalót az eseményről!

Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...