GC 2024: Az eddigi legnagyobb bemutatóval készül a Gamescomra az Xbox

  • Írta: szlav
  • 2024. június 20.
  • Rendezvény
Link másolása
Miközben a rivális konzolgyártók inkább otthon maradnak, az Xbox rádupláz a nyári showszezonra. Idén az eddigi legnagyobb standdal és rengeteg friss látnivalóval készül a Gamescomra a Microsoft videojátékos divíziója.

Ha a nagy konzolgyártók bemutatóiról van szó, akkor igen egyoldalú lesz a Gamescom 2024-es expója. A Nintendo már áprilisban bejelentette, hogy nem utaznak ki Kölnbe, a PlayStation pedig épp a minap erősítette meg, hogy ők sem vesznek részt az év legnagyobb élő videojátékos rendezvényén. Ezzel csak egy konzolgyártó maradt a gáton, az Xbox, akik az őrületesen tömött júniusi műsoruk után augusztusban is megtúráztatják az érkező játékaikat.

Az már garantált, hogy ismét műsorra kerül az Avowed, a Diablo IV: Vessel of Hatred, a World of Warcraft: The War Within, a The Elder Scrolls Online és a Fallout 76, de ezek még csak a megerősített címek, mellettük bizonyára sok más látnivalóval találkozhatnak a helyszíni résztvevők és az online közvetítés nézői is. A vállalat saját elmondása szerint egyébként az eddigi legnagyobb standdal készülnek az expóra és hasonlóan masszív lesz a friss trailerek és gameplay-felvételek zuhataga is.

Természetesen, ha követitek a GK-t, akkor nem fogtok lemaradni az újdonságokról, hiszen ahogy a Summer Game Festet övező adásokkal tettük, úgy a Gamescom híreiről is látnivalóiról is részletesen beszámolunk majd. A rendezvény egyébként augusztus 21-től 25-ig tart majd, vagyis még lesz egy kis időnk pihenni a következő trailercunami előtt.

Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...