SGF 2024: Nézd vissza az Xbox Games Showcase-t és a Call of Duty: Black Ops 6 Directet!

  • Írta: osan
  • 2024. június 9.
  • Rendezvény
Link másolása
Dupla gubanccal vár minket a Microsoft ma este 19 órakor, hiszen megtartják a saját műsorukat temérdek újdonsággal felszerelkezve, majd egyből utána mélyebben is belemennek az érkező Call of Duty: Black Ops 6-ba. Érdemes lesz követni majd az eseményeket!

Az Xbox Game Studios, az Activison, a Blizzard, a Bethesda és számos más Xbox-partner játékait láthatjuk majd ma 19:00-kor az idei Xbox Games Showcase során. Egyből utána pedig a Call of Duty: Black Ops 6 Directet láthatjuk majd, ami egy speciális merülést ígér a szeretett franchise jövőjébe. A redmondiak fő showján várható Indiana Jones, Fable, S.T.A.L.K.E.R. 2, State of Decay 3, Avowed, Gears 6, Fable, Starfield- és Diablo IV DLC is, és még kitudja hány további izgalmas bejelentés!

Update! A műsor véget ért, itt nézhetitek vissza az adást.

A mai nap számíthatunk később még egy élőközvetítésre is: a PC Gaming Show 22:00-kor kezdődik és ez lesz a 10. alkalom, hogy megtartják a rendezvényt. Az ígéretek szerint több mint 70 címet fognak érinteni a prezentáció során, úgy mint a Killing Floor 3, a Stormgate vagy éppen a Still Wakes the Deep.

Ez történt az Xbox Games Showcase műsorán:

Futottak még az Xbox Showcase műsorán

Ezt láthattuk az Call of Duty: Black Ops 6 Showcase-en

Ez a hír a Summer Game Fest-közvetítésünk része. Ha lemaradtál valamiről, irány az aloldalunk, ahol egy helyen találod meg az összes bejelentést és látnivalót az eseményről!

Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...