Distance – holnap érkezik a PlayStation 4-es és 5-ös kiadás

  • Írta: osan
  • 2024. július 8.
  • Videó
Link másolása
Már nagyon rég bejelentették PlayStation 4-re és PlayStation VR-ra a Distance-et, és most úgy tűnik, hogy tényleg megjelenik a játék PlayStation-konzolokra. Már kívánságlistánkra is kerülhet, de holnap akár meg is vásárolhatjuk majd digitálisan.

2014-ben indult el a Distance korai hozzáférése PC-n, majd abban az évben be is jelentették PlayStation 4-re, 2015-ben pedig PlayStation VR-re. Azóta a konzolos bejelentések nem valósultak meg, azonban PC-n elérhető az alkotás és mind a játékosok, mind a kritikusok imádják.

Nem olyan rég jelentették be a legújabb frissítést a játékhoz, a Kinetic Update-et, ami 15 új közösség által kreált pályát hoz el az alkotásba, illetve a Steam Deck kompatibilitáson is javít. A bejelentéssel majdnem egyidejűleg kiderült az is, hogy végre valahára megjelenik a játék PlayStation 4-re is, sőt egyúttal PlayStation 5-re is beköszön a Distance.

Holnap, vagyis július 9-én várható a megérkezése a Distance-nek PlayStation 4-en és PlayStation 5-ön - derül ki a Gematsu értesüléseiből.

1.
1.
Nothing
Erre is milyen régóta várok, te jó ég! Vannak még csodák!
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...