TR8, Hitman 5, GRAW3, KotOR3 és még sok más!

  • Írta: Daks
  • 2007. december 10.
  • Bejelentés
Link másolása
Az Xbox World magazin összeállításában premieres a Tomb Raider 8, a Hitman 5, a The Elder Scrolls MMORPG, a Star Wars FPS, a GRAW3, az Alien, és a KoTOR3.
Az Xbox World magazin összeállításában premieres a Tomb Raider 8, a Hitman 5, a The Elder Scrolls MMORPG, a Star Wars FPS, a GRAW3, az Alien, és a KoTOR3.

Lara Croft kalandjainak legújabb része, a Tomb Raider 8 az Underworld alcímet fogja viselni, és kicsit misztikusabb is lesz elődeinél. A Crystal Dynamics állítólag a God of War és a Prince of Persia játékokból merít ihletet az új Lara-kalandhoz, ami persze csak annyit jelent, hogy ezúttal a megszokottabbnál is sötétebb dolgokkal kell majd szembe néznünk. Izgalmasan hangzik!

Az összeállítás második szereplője a még alcímmel nem rendelkező Hitman 5, mely ha minden igaz, 2008. karácsonyán érkezik közénk. Az IO Interactive-nek úgy látszik a Kane & Lynch sorozat mellett a 47-es ügynökre is marad ideje, mely állítólag már nextgen exkluzív lesz - ám amíg a bejelentés nem történik meg, ezt illik csak pletykaként kezelni.

A következő oldal két újdonságról is fellebbenti a fátylat. Az egyik egy Bethesda Softworks berkeiben készülő, The Elder Scrolls világban játszódó MMORPG, a másik pedig egy Star Wars FPS a Timesplitters alkotóitól. Ha igazak a pletykák, akkor a Csillagok Háborúja FPS a Dark Forces folytatása lesz, ám ennek bejelentéséig még pár hónapot várni kell!

Nem nagy meglepetés viszont a Ghost Recon: Advanced Warfighter 3. Ha minden igaz, akkor a játék történetét úgy agyalják majd ki a UbiSoft-nál, hogy az kapcsolatba álljon a szintén Tom Clancy nevével fémjelzett Endwar-ral.

Az Alien világban játszódó új SEGA játék se nagy újdonság, a cég ugyanis már hónapokkal ezelőtt bejelentette, hogy a Gearbox-os srácokkal közösen újra életre keltik kedvenc horror klasszikusunkat, a Nyolcadik Utas: A Halál-t. A játék persze nem biztos, hogy a film eseményeit fogja követni, de az tuti, hogy lesznek benne Alienek, a Predatorok pedig szerencsére most otthon maradnak.

Az összeállítás utolsó darabja a Star Wars: Knights of the Old Republic 3. Ennek készültéről is régóta tudunk, pár apróságon kívül semmi újat nem árulnak el a magazin szerkesztői, de az vitathatatlan, hogy kár lett volna kihagyniuk a 2008-as nagy előretekintésből.
26.
26.
Pekferi
sega-é a medieval is, és az jó game.... :P
25.
25.
KD
ALIIIEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEENN!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
23.
23.
Theodor
kotOR3 lesz nálam a befutó:)

22.
22.
demon68
megint jönnek a jó játékok
21.
21.
Optimus Prime
TR 8, SW Dark Forces... bár úgy tudom ilyen nevű SW játék már volt. De egy újabb SW játék mindig öröm, bár sajna a régiekből is hiányom van még. A TR szériából nekem jobban bejönnek az új részek AOD, Legend, Anniversary, de főleg a két utóbbi az irányítás miatt.

A SEGA egy jó játékot biztos készített -> Universe at War. Meg anno még a SEGA MegaDrive időszakban. :)
20.
20.
bence9
hitman 5 tomb raider 8 nyami
19.
19.
SOHER
18.
18.
Terr
Kotor3, Hitman 5....te atyaúristen...nagyon kell!!!!!:D
16.
16.
Utys
Mast3rmind: És? :D Én a Kotor3-ról beszéltem :P. Force Unleashed-ről nem feledkeztem meg, de attól még a Kotorba maradjunk a D&D-s körökre oszott harc rendszernél, szerintem.



Következő TR-t is várom. Legends tetszett (csak nagyon rövid volt). Anniversary is nagyon tetszik.



Elder Scrolls MMO meg. Hát meglátjuk.
15.
15.
nihilus
KorOR 3- mat a népnek ! :)
14.
14.
Glek
Ohh neh hidd hogy csak te várod az Alien gammát GReddy:D Ohhh de imádtam az AvP2-t! :D Az meg tök mind1 milyen a grafikája... ígyis-úgyis összeszarjuk magunkat! xD (áhhh rééégi szép idők! ... Nagy lanpartys multizások... késő este... vak sötétben... júúúúúj :D) Azért amikor emberekkél mentél... egeydül egy sötét helyen... és akkor jön a p i t y ... pity ... pity,pity,pity pity,pitypitypitypity PITYPITYPITYPIIIIIIITTTYYY és ekkor kábé teli gatyával lövöd kereztbe-kassul az egész helyet géppityuval :D:D:D Azért ezt soha nem felejtem el :D

A GRAW 3 is isten lesz! IMÁDTAM! Nah de nem ám a játékot... :D Az se volt rossz, de közel nem annyira jó amennyire imádom :D Inkább a körítés, meg az egész hangulata :D
13.
13.
Mast3rmind
16: Mindenki elfelejtette a Star Wars: Force Unleashed-t? :D Az lesz ám a komoly Jedi Knight folytatás :P
12.
12.
Utys
"the dated D&D20 rule set". Na menjenek hazza inkább kaját főzni, igenis "archaikus" körökre oszott harc rendszer kell nem ríltájm kaszabolom le az ellent fajta. Ott a Jedi Outcast vagy az Acadamy, csillagos ötös erre. Szerintem.
10.
10.
Mast3rmind
Készül az új Terminátor játék, melyel együtt a film is jövőre jön, ha minden igaz :). Predatoros meg szerintem tuti, hogy lesz (AVP3 :P).
10.
10.
wildláma
irtó kíváncsi vagyok a GRAW3-ra. Összehozzák a témát az Endwar-ral???? HMMMM fincsi. teccik a sisakja a csákónak. Első ránézésre a LOTR ből jól ismert emberekre hasonlítt, mejek behódoltak szauronnak. kotor? fújj nem teccett a 2 se. túl komplikált. még az élienre kíváncsi vagyok
9.
9.
huszti
ó istenit. ezért jó a konzol másért nem...de konzolt és gépet egyszerre nemtok:S
7.
7.
pjoco
Már rég várok egy új Alien-es játékra! :D A mostani grafikus megoldásokkal biztos kiver a veríték majd mikor kiugrik eléd egy Alien! :-P
6.
6.
McDuff
Hitman 5re még 1 évet kell várni???!jajajj nehéz lex kivárni de megfogja érni:)HITMAN 4ewahh!!ami többit illeti minden ami Star Wars jöhet,főleg a KotOR 3 mivel most akasztom a 2őt magyarul:Pegy új Alien játék se ártana
5.
5.
Daks
en az aliennek orulok a legjobban. imadom ripleyt
3.
3.
skiz0
Hát ez nem gyenge felhozatal.. :)
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...