Saját játékkiadót alapítana a Marvel Comics?

  • Írta: fojesz
  • 2007. december 11.
  • Pletyka
Link másolása
A legfrissebb hírek szerint a Marvel Comics jobban beleásná magát a játékiparba: a képregényein alapuló játékokat maga adná ki, készítésükért is ő felelne.
A legfrissebb hírek szerint a Marvel Comics jobban beleásná magát a játékiparba: a képregényein alapuló játékokat maga adná ki, készítésükért is ő felelne.



Ismeretlen forrásokra támaszkodva a Develop magazin írja, miként a filmjei többségéért, azok játékadaptációiért is saját maga szeretne felelni a Marvel Comics. A cég tehát megunva az eddigi képregény-játékok silány minőségét komolyabban belemártaná tenyerét a játékiparba és saját kiadót alapítana. Jelenleg több kiadó is rendelkezik Marvel-licenszekkel: míg az EA verekedős játékát törölték a cég chicagói studiójának bezárásával és a pletykák szerint a Microsoft-féle Marvel MMO is meghalt, jelenleg csupán a Segánál és az Activisionnél készül egy-egy adaptáció. Kíváncsian várjuk a Marvel hivatalos álláspontfoglalását!
12.
12.
Terr
10.
10.
LnB
Nem vok oda a képregényekért... és a Pokember filmbe is ratyi volt..de van más amiből ki lehet hozni valami értelmes game-t.
9.
9.
Streving
Ha egy bizonyos cég foglalkozik vele, akkor több Marvel game-ra lehet számítani, nem?! Végre jobban odafigyelnének a Pókemberes játékokra! Nem ártana!
8.
8.
Optimus Prime
A szerzőtől származó játék biztos jobb lesz, mint aki csak megveszi a licenszet. Kár, hogy a Transformers már nincs a Marvel Comics-nál. :(

Habár Circuit-Breaker, mint egy Neo-Knights játék.....
7.
7.
ldavid
na ez tényleg egy logikus lépés lenne, remélem mindkét műfajban javulás várható
6.
6.
tg07
szerintem jó ötlet, igaz hogy nincs elég tp-jük (még elmehetnének pár kört farmolni :P) de nekik jobban fog számítani a minőség mivel nekik ez a presztízs más cégeknek meg csak könnyen marektingelhető bevételforrás
5.
5.
Hablaty
Szerintem mindegy, hogy ki csinálja, csak jó legyen.Másrészt azért nem jó ötlet, mert nem gyakorlottak és összeszokottak a készítők, így az első pár játék biztosan silány lesz
4.
4.
Bloodrose
Az első Póki játék tényleg nagyon jó volt, most játszottam végig a múltkor másodszorra. :)



Azért abban nem vagyok biztos, hogy nyereséges lenne egy kiadó, amely csak képregényadaptációkkal foglalkozik, de ők tudják.
3.
3.
SWBF2
Jó az ötlet,remélem lesz is belőle vmi
2.
2.
shadow16
nagyon helyes, nagyon helyes. Bár a Neversoft féle Spider-man PS1. Felejthetlen volt. Legjobb képregény adaptácio eddig.
1.
1.
freestylerrr
Nem érdekel csak legyen marveles MMO :D
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...