Újbóli elbocsájtások az Electronic Arts-nál

  • Írta: osan
  • 2024. április 12.
  • Gyászhír
Link másolása
Lapértesülésekből kiderült, hogy az EA döntése miatt több idénymunkásnak is más lehetőség után kell néznie. Az Apex Legends angliai minőségellenőrző divízióját érte a döntés.

Az Insider Gaming anonim forrásokra hivatkozva közölte a hírt, miszerint az EA az Apex Legends angliai bázisú QA-csapatából, vagyis a minőségért felelős divízióból 50 idénymunkásnak engedte el a kezét egy pár napja tartott „Business Update” Zoom-hívás keretein belül.

A csapat a 16. szezon óta foglalatoskodik a játékkal, 2022 óta. Nem lesz megújítva a szerződésük, és erről sem a menedzserek, sem a projektfelelősök nem tudtak, az értintettektől értesültek ők is. A hívás közben magyarázat is elhangzott, miszerint nem teljesítmény béli problémák adódtak a csapattal, egyszerűen csak „átszervezik a bizniszt”.

A források megerősítették, hogy ténylegesen nem volt probléma a teljesítménnyel, minden célt sikeresen teljesítettek időre. Az 50 idénymunkás nem része a február végén történt „mészárlásnak”, mely során a Mandalorian-játékot is elkaszálták.

Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...