Fae Tactics Nintendo, PC

1639497600

Ezekkel a címekkel zárja a decembert a Game Pass

December második felében sem maradnak új játékok nélkül az Xbox Game Pass és a PC Game Pass előfizetői. A Firewatch, a Lake, a The Gunk és a Mortal Kombat 11 is helyet kapott az újdonságok között.
1637132400

Ezek jönnek még a Game Passbe novemberben

November második felére is tartogat még új játékokat az Xbox Game Pass. Érkezik egy kiadós válogatás remek indie címekből, míg az EA Play két klasszikusához megkapjuk a régóta várt felhős hozzáférést.
1595829600

A heti játékmegjelenések és filmpremierek

A július vége sem múlik el nagyobb megjelenések nélkül. Lecsaphatunk a Destroy All Humans! remake-jére, befut végre a Maid of Sker és a Hellpoint, a Blightbound és a Grounded pedig megkezdi az early accesst.
1595152800

A hónap végén érkezik a Fae Tactics

Alig egy hónappal ezelőtt mutatkozott be, de máris napra pontos megjelenési dátumot kapott a Humble Games és az Endless Fluff gondozásában készülő Fae Tactics. Örülhetnek a Final Fantasy Tactics rajongói.
1592134200

Futottak még a PC Gaming Show műsorában

Ahogy az lenni szokott, a PC Gaming Show idei műsora is tömve volt előzetesekkel és bejelentésekkel. A fontosabb anyagokkal már külön foglalkoztunk, most következzen egy összeállítás a többi apróságról!