Metal Gear Solid 5: The Phantom Pain PC, PS3, PS4, X360, XBOXONE

A Metal Gear Solid-sorozat ötödik része, Hideo Kojima utolsó Metal Gear-játéka.
1698044400

Kihagyták Kojimát a MGS Master Collection Vol. 1 stáblistájából

A sorozat atyja és a Konami közti kapcsolat alapján egyáltalán nem meglepő a lépés, sőt már-már logikusnak tűnhet, azonban mégis meredek, hogy nem említik meg név szerint azt, aki nélkül létre sem jött volna a játék.
1687532820

Ezek a címek kerülhetnek a Metal Gear Solid Master Collection Vol. 2-ba

Ha lesz Vol. 1, akkor bizony lesz Vol. 2 is! Habár nem volt túl nehéz megtippelni, hogy miket tartogathat a később várható gyűjtemény, a Konami látszólag a saját weboldalán már ki is szivárogtatta a csomag tartalmát.
1686239649

Előzetest kapott Hideo Kojima dokumentumfilmje

Ha a játékipar megtestesült rocksztárjairól beszélünk, akkor Hideo Kojima neve rendre az elsők közt kerül elő. A japán játéktervező munkásságáról hivatalos dokumentumfilm született. Lássuk az előzetesét!
1666802004

Kojima már megint a lehetetlent ígéri

Jól tudjuk, hogy Hideo Kojima a csillagokat is képes leígérni az égről, a japán játéktervező pedig most sem hazudtolta meg magát. Az állítása szerint az új játéka alapjaiban változtathatja meg nem csak a játék-, de a filmipart is.
1656252000

A The Boys miatt törölte az egyik projektjét Hideo Kojima

Az évek során sok furcsaság kipattant Hideo Kojima koponyájából. Az egyik ilyen ötlet annyira hasonlított az Amazon szuperhősös tévésorozatához, a The Boyshoz, hogy a japán játéktervező inkább végleg jegelte azt.
1652288460

Állítólag lehetetlen teljesíteni a Metal Gear Solid V utolsó kihívását

Megszállott rajongók egy csoportja szerint lehetetlen teljesíteni a Metal Gear Solid V: The Phantom Pain utolsó, a teljes közösséget célzó kihívását: nem lehet megszabadulni az összes játékbeli atomfegyvertől.
1637596830

A film- és tévéiparba is betör a Kojima Productions

Los Angelesben nyitott új stúdiót a Kojima Productions. Az új részleg feladata az lesz, hogy új területekre is kiterjessze a cég működését, vagyis hamarosan új médiumokat is meghódíthatnak a japán vállalat eddigi játékai.
1633161600

A Konami feltámasztja a klasszikus játékait?

A VGC értesülései szerint a Konami szeretne visszatérni a nagyok ligájába, így a meglehetősen sivár időszak után feltámasztaná klasszikusait, vagyis jöhet az új Castlevania, Metal Gear Solid és Silent Hill is.
1630566000

Metal Gear Solid V - búcsúznak a prevgen szerverek

Jövőre nyugdíjazzák a Metal Gear Solid V: The Phantom Pain Xbox 360-as és PlayStation 3-as szervereit, ami után az említett platformokon nem lehet majd digitálisan megvásárolni a játékot, illetve online játszani vele.
1607151600

Oscar Isaac lesz Snake a Metal Gear Solid-filmben

Először a Deadline számolt be róla pletykaként, majd a Metal Gear Solid-filmet rendező Jordan Vogt-Roberts is megerősítette a hírt, miszerint Oscar Isaac alakítja majd Solid Snake-et az adaptációban.