Silent Hills PS4

A Gamescom 2014-en visszatért szériát ezúttal a Metar Gear Solid készítője, Hideo Kojima és a híres horrorfilm-rendező Guillermo del Toro készíti el. Hab a tortán, hogy a Walking Dead sorozat szereplője, Norman Reedus (Daryl Dixon) a főhős.
1455519600

CliffyB nem csinált volna jó Silent Hill-játékot

Legalábbis saját bevallása szerint. Hideo Kojima ugyanis őt is megkereste egyszer azzal, hogy segítsen neki elkészíteni egy Silent Hill-játékot. CliffyB azt is elárulta, hogy miért nem vállalta a munkát.
1450251709

Kojima új stúdiója a Sonyval kötött partnerséget

Vége az év eleje tartó rémálomnak: Hideo Kojima bejelentette, hogy új stúdiót alapított, mellyel egy új franchise fejlesztésébe kezd. A független csapat partnerséget kötött a Sonyval, így az első játékuk PlayStation-exkluzív lesz.
1443431820

Silent Hills - újabb ok, amiért hiányozni fog

Mint kiderült, nem csak Hideo Kojima, Guillermo del Toro és Norman Reedus nevétől lett volna ütős a Silent Hills stáblistája, ugyanis a horrormangáiról híres Junji Ito is részt vett a munkálatokban.
1442581230

Az összes konzolos fejlesztését dobta a Konami?

Lapértesülések szerint a Konami tényleg befejezi az AAA-s videojátékok fejlesztését, a Pro Evolution Soccer-sorozatot kivéve. Ráadásul a Fox Engine-ért felelős direktor is elhagyta a céget - durva pletykák ezek.
1439635140

Guillermo del Toro nem csinál több játékot

Kétszer próbálta meg, és mindkét projektje meghiúsult. Nem rajta múlott, de úgy néz ki, ennyi éppen elég volt neki az iparágból, és a jövőben inkább messzire elkerülné a játékfejlesztést.
1438531238

Már PC-n is játszható a P.T.

Egy rajongó megelégelte, hogy a Silent Hills kultikussá vált játszható teasere csak PS4-en volt elérhető, ezért fogta az egészet és átültette azt a Unity engine alá, így már PC-n is elérhető. A végeredmény magáért beszél.
1437847251

Kojima és del Toro együtt folytatja

Habár a Silent Hills fejlesztését lelőtték, ez nem jelenti Hideo Kojima és Guillermo del Toro munkakapcsolatának végét. A designer és a rendező elhatározta, hogy csak azért is csinálnak egy játékot közösen.
1433066107

Frissítve: Feltámasztja a Microsoft a Silent Hillst?

Meredek pletyka következik, melyet érdemes még a megszokottaknál is gyanakvóbban kezelni. A Rooster Teeth egy megbízható forrásra hivatkozva azt állítja, hogy a Microsoft Xbox One-exkluzívként élesztené fel a Silent Hillst.
1431774047

Guillermo del Torót is meglepte a Konami döntése

Guillermo del Toro rendező az IGN-nek adott interjút az új filmjével kapcsolatban, de a Silent Hills is szóba került. A Konami által törölt játékon Kojimával és Norman Reedusszal együttműködve dolgozott volna.
1430899247

Nem lehet újra letölteni a P.T.-t

A Silent Hills játszható teaserét már azok sem tudják letölteni, akiknek korábban megvolt a demó, csak törölték a merevlemezről. A Konami a múlt héten törölte a P.T.-t a PS Store-ból, úgy tűnik, véglegesen.