Insurgency: Sandstorm PC, PS4, XBOXONE

Az alapoktól újult meg a New World Interactive népszerű játéka.
1576141200

Egy hétig ingyenes az Insurgency: Sandstorm

Az első születésnapját ünnepli a New World Interaktív taktikai FPS-e, az Insurgency: Sandstorm, ennek apropóján pedig egy teljes hétig ingyenesen játszhatjuk azt. Az akciót beharangozó előzetes izgalmas jövőt ígér 2020-ra is.
1568988000

Tavasszal jön a konzolos Insurgency: Sandstorm

Noha PC-n pontosan egy éve elérhető az alkotás, úgy néz ki, hogy az optimalizációs és egyéb technológiai hibák elhárítása már tiszta az út a PlayStation 4-re és Xbox One-ra szánt verzió rajtja előtt is.
1561976700

Szárnyalnak a Focus Home Interactive játékai

Megérkezett a francia kiadó előző évi pénzügyi beszámolója, amely alapján 20 százalékkal lépték túl az előzetes becsléseket, ezzel együtt pedig rekordévet zártak. A legsikeresebb címük egyébként a Farming Simulator 19 lett.
1561111200

Ingyenes PC-játékok a hétvégére

Egy forinttól sem kell megválnotok ahhoz, hogy jól teljen a hétvége! Megérkezett az Epic Games Store legújabb ingyenes játéka, de a hétvégén próbakörre vihettek néhány remek shootert is!
1560780004

Insurgency: Sandstorm - ingyenes hétvége közeleg

A következő napokban nem csak némi újdonsággal - két új fegyver és egy újradolgozott térkép - kedveskedik a rajongóknak az Insurgency csapata, négy napon keresztül még totál ingyen is játszhatjuk a legutóbbi alkotásukat.
1560704400

Havas pályával erősít az Insurgency: Sandstorm

Jókora frissítések előtt áll a New World Interactive alkotása; két új pálya, hófedte csatamezők, új játékmódok, pályaszerkesztő, bővített karakter-összeállító és hardcore szabályok várnak ránk még az idei év során.
1551423600

Insurgency: Sandstorm - itt az első tartalmi frissítés

És mindjárt rengeteg érdekességet hozott magával! Jön az arcade játékmód, öt új fegyver, illetve még rengeteg apróbb változtatás és optimalizáció. A frissítés apropójából pedig az is kiderült, hogy a játék elérte a félmillió játékost!
1548699120

Insurgency: Sandstorm teszt

A pályafutását Source-modként kezdő Insurgency-franchise legújabb epizódjával sikeresen felnőtt az AAA-kategóriás lövöldék nyakára, és noha még mindig akadnak hiányosságok, összességében egy remek alkotással gazdagodtunk.
1544637600

Megjelent az Insurgency: Sandstorm

Mától kapható az Insurgency: Sandstorm PC-s változata, a Focus Home Interactive pedig ennek apropóján kiadta a játék launch trailerét. Látványos gameplay jelenetekkel hangolunk a harcra.
1544445000

A heti játékmegjelenések és filmpremierek

Újabb hét, újabb játékmegjelenések - és még mindig találni finomságokat a heti újdonságokat összegző listánkon. A héten végre boltokba kerül a Below, némi késés után érkezik az Insurgency: Sandstorm, és VR-osodik a Borderlands 2.