El Hijo - A Wild West Tale PC, PS4, SW, XBOXONE

Lopakodós westernjáték egy kisfiú szemszögéből.
1700838000

Ezek a címek távoznak decemberben a PlayStation Plus katalógusból

Többek között két Yakuza-cím és a két Middle-Earth-játék is a kilépők között szerepel, az érintett játékok december közepén távoznak a Sony szolgáltatásából.
1616396400

A heti játékmegjelenések és filmpremierek

Március vége felé közeledve végre ismét alaposan beindul a játékipar. A héten érkezik Josef Fares új kooperatív játéka, a Switch-tulajok az új Monster Hunter miatt dörzsölhetik a tenyerüket, de érdemes lesz odafigyelni a független fejlesztésekre is.
1615986000

Konzolokra tart az El Hijo: A Wild West Tale

Nem sokkal a PC-s és a stadiás premiert követően konzolokra is megjelenik az El Hijo: A Wild West Tale. A spagettiwestern körítéssel felvértezett lopakodós játékban egy kisfiúval keressük az édesanyját.
1610139420

El Hijo - A Wild West Tale teszt

A spagettiwesternek kietlen világában egy kisfiú útnak indul, hogy megtalálja az édesanyját. El Hijo nem coltot, hanem csúzlit forgat, csínytevéseivel pedig nemcsak a rosszak eszén jár túl, de a gyerekek életébe is reményt hoz.
1606719600

A heti játékmegjelenések és filmpremierek

Az előző hét csendje után újra felpörögnek a videojátékok megjelenései. A héten befutnak az EA next-genesített sportjátékai, a Ubisoft új akció-kalandjátéka és a Dontnod következő sztorikalandja is.
1605873600

A PC-s El Hijóra már nem kell sokat várnunk

A Honig Studios lopakodós spagettiwestern játékának nem egy pisztolyhős, hanem egy csúzlis kisfiú a főszereplője. Az El Hijo: A Wild West Tale hamarosan befut PC-n, de a konzolos változatokra még várnunk kell.
1592218800

Mit hozott a Guerrilla Collective második napja?

Tegnap este lement a Guerrilla Collective fesztiváljának második adása, összeszedtük egy hírbe, hogy mely címek kerültek elő a durván kétórás műsor folyamán. Lássuk a felhozatalt!
1560261349

E3 2019: El Hijo - a meseszerű westernjáték

A westerntörténetek általában banditákkal, vagy hős pisztolyharcosokkal foglalkoznak. Az El Hijo ezzel szemben egy hatéves kisfiú történetét meséli el, egy varázslatosan szép környezetben.