The Dark Pictures: Little Hope PC, PS4, XBOXONE

Folytatódik a Supermassive antológiasorozata.
1593244800

Újra mozog a The Dark Pictures: Little Hope

Új gameplay felvétellel jelentkezett a The Dark Pictures Anthology: Little Hope. Láthatjuk a legfőbb játékmechanikákat, így a felfedezést, a párbeszédek közötti döntéseket, és persze a rémisztő telepes kisgyerekek sem maradhatnak el.
1591894800

Késik a The Dark Pictures: Little Hope megjelenése

A The Dark Pictures-antológia következő epizódja - a Little Hope -, bár eredetileg az idei nyarat vette célba a megjelenésre, a készítők most szomorúan közölték, hogy nem tudják tartani a kijelölt időintervallumot.
1588845600

The Dark Pictures: Little Hope - új videó érkezett

A Supermassive Games antológiájának legújabb részéből, a Little Hope-hoz érkezett most egy pár perces interjú, amelyben a csapat vezérigazgatója, Pete Samuels mesél egy-két tudnivalót a horrorkalanddal kapcsolatban.
1586882340

The Dark Pictures - üdv Little Hope-ban!

Úgy tűnik, a Bandai Namco és a Supermassive Games készen áll arra, hogy intenzívebben tolja a The Dark Pictures-antológia következő felvonásának reklámkampányát. Megérkezett a Little Hope első teljes értékű előzetese!
1582830000

Kedvcsinálót kapott a The Dark Pictures: Little Hope

Újabb fejezettel folytatódik idén nyáron a The Dark Pictures antológiája. A Man of Medan után Little Hope címen érkezik a következő felvonás, melynek a legújabb teaserét már most megleshetjük.
1567072800

Már teaselik a The Dark Pictures folytatását

Habár a Man of Medan csak holnap rajtol el hivatalosan, a Twitteren már körbement az a teaser, amely a játék végén látható, és arra hivatott, hogy beharangozza a folytatást. 2020-ban jön a Little Hope.