Újabb Nintendo Direct Mini érkezett

  • Írta: szlav
  • 2020. augusztus 26.
  • Videó
Link másolása
A japánok ismét megleptek minket, bejelentés nélkül bedobtak egy 11 perces Nintendo Direct Mini-közvetítést. A műsor az előző adáshoz hasonlóan a kisebb címekről szólt, a ritmusjátékok rajongói azonban biztosan elégedettek lehetnek.

Túlzás lenne azt állítani, hogy a júliusi Nintendo Direct Mini-adástól egyből hanyatt vágtuk magunkat, így nem túl meglepő, hogy az augusztusi bemutató sem hozott minket lázba különösebben. Íme, a 11 perces videó:

Elképzelhető persze, hogy nem mi voltunk a célközönség - a ritmusjátékok megszállottjait például kimondottan felcsigázhatták a látottak, hiszen november 13-ára megjelenési dátumot kapott a Kingdom Hearts: Melody of Memory, megmutatta a többjátékos módját a Fuser, megtudhattuk azt is, hogy télen Nintendo Switchre látogat a Taiko no Tatsujin: Rhytmic Adventure Pack, a november 12-én érkező Just Dance 2021 pedig a dabelő nagyfaterral próbálta elnyerni a tetszésünket.

Láthattunk persze hagyományosabb játékokat is. Az adás során kiderült, hogy mától Switchen is játszható a World of Tanks: Blitz, bemutatkozott a Big Rumble Boxing: Creed Champions, lepörgött a decemberben megjelenő Collection of SaGa: Final Fantasy Legend trailere, és beírta magát a kalendáriumba a PuyoPuyo Tetris 2 is.

Az előadást a szokásokhoz híven ismét egy gyors montázs zárta, ahol képviseltette magát a Minecraft Dungeons új kiegészítője, a Jump Force: Deluxe Edition, a Captain Tsubasa: Rise of New Champions és a Final Fantasy Crystal Chronicles: Remastered Edition.

Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...