League of Legends: Wild Rift Mobil, PS4, SW, XBOXONE

Konzolokra és mobileszközökre szabott League of Legends-élmény.

Íme, az Xbox Game Pass Ultimate-nyereményjátékunk nyertesei!

Véget ért a Microsoft és a Gamekapocs közös nyereményjátéka. A tét öt darab egyhónapos Xbox Game Pass Ultimate előfizetés volt. Lássuk, kik lettek a szerencsés nyertesek!

SGF 2022: A Riot játékai is csatlakoznak az Xbox Game Passhez

A RIot Games is összeáll a Microsofttal, hogy játékait eljuttassa az Xbox Game Pass kínálatába. Kezdésnek öt játékhoz férhetünk hozzá, de idővel jönnek még többen is.

Nincs rá biztosíték, hogy elkészül a Riot MMO-ja

Már egy ideje biztosan tudjuk, hogy a szárnyait egyre szélesebbre táró Riot Games egy MMORPG-t is készít a League of Legends univerzumában, a játék vezető producere szerint azonban nem biztos, hogy a projekt napvilágot lát majd.

A Riot bevásárolta magát az Arcane alkotóiba

Bár sok részletet nem ismerünk az üzlettel kapcsolatban, a Riot Games bevásárolta magát az Arcane című animációs sorozatot jegyző Fortiche-ba. Így még szorosabb kapcsolatot ápolhat a két cég.

Íme, az idei Golden Joystick Awards győztesei

A héten kihirdették az idei Golden Joystick Awards győzteseit, amely két különleges kategóriával is kibővült, hiszen minden idők legjobb játékát és hardverét is megválasztották többek között.

Az Arcane második évadát is berendelték

A Netflixre befutó Arcane-nek hála alaposabban is betekinthettünk olyan League of Legends-karakterek múltjába, mint Jinx és Vi. Az első évad tegnap véget ért, de második etapra már biztos, hogy vissza fognak térni.

Íme, a The Game Awards idei jelöltjei

Ez az év sem telhet el anélkül, hogy a The Game Awardson Geoff Keighley kitüntesse a legjobbnak tartott játékokat és fejlesztőket. Az idei eredményhirdetés december 9-re esik, lássuk, kiknek szurkolhatunk!

Íme, az idei Golden Joystick Awards jelöltjei

Idén már harminckilencedik alkalommal rendezik meg a Golden Joystick Awards díjátadót, amelynek a minap kihirdették a jelöltjeit. Már lehet szavazni, az eredményeket pedig november végére várhatjuk.

Arcane - Twitchen is nézhető lesz az első rész

November elején debütál a Netflixen a League of Legends animációs sorozata, az Arcane, aminek az első epizódját a streamingszolgáltató mellett a Twitchen is lehet majd követni.

League of Legends - Hailee Steinfeld lesz Vi

Jól alakulnak a Netflixen otthont találó League of Legends-sorozat, az Arcane munkálatai. Kaptunk is nyolc új karakterplakátot, illetve hivatalossá vált, hogy Hailee Steinfeld szólaltatja majd meg Vi karakterét.