Overwatch 2 PC, PS4, PS5, SW, XBOXONE, XSX

Folytatódik a Blizzard nagy sikerű lövöldéje!

Overwatch 2 - lássuk, mit hoz a második szezon!

Egy hét múlva élesedik az Overwatch 2 második szezonja. Új pálya, új hős, időszakos események, rengeteg skin és más kozmetikai extra és egy teljesen új battle pass várja majd a játékosokat.

Overwatch 2 - a csatatérre lép Rammatra

December 6-án veszi kezdetét az Overwatch 2 második szezonja, amely egy új játszható karaktert is hoz magával. Rammatra a szívós tankok sorát erősíti - lássuk, miket tud majd!

Jelentős változások elé néz az Overwatch 2

Jared Neuss, a játék új vezető producere egy posztjában kijelentette, hogy a fejlesztők nem elégedettek, ezért több ponton is igyekeznek javítani az Overwatch 2-n.

Kivonulnak Kínából a Blizzard Entertainment játékai

Nem újítja meg a kiadói kapcsolatát a NetEase és a Blizzard Entertainment, így jövő januártól számos Blizzard-játék forgalmazása és támogatása megszűnik Kínában.

Felsorakoznak a The Game Awards 2022-es jelöltjei

December felé araszolva ideje rákészülnünk az év legnagyobb videojátékos díjátadójára. Geoff Keighley bandája kihirdette a trófeára esélyes címek listáját.

Call of Duty: Modern Warfare II - megvan az egymilliárd

Nincs még vége az üzleti jelentések sorának, az Activision Blizzard számaival - köztük két fontosabb mérföldkővel - folytatjuk.

Bemutatkozott az Overwatch 2 új hőse, Rammatra

Rammatra lesz az első hős, aki az Overwatch 2 megjelenése után csatlakozik a játék népes karakterkínálatához. Most közelebbről is megismerhetjük a történetét.

Overwatch 2 - öt karaktert is megváltoztat a Blizzard

Noha a Blizzard korábban azt kommunikálta, hogy a második szezon előtt nem bántja majd az Overwatch 2 játékegyensúlyát, úgy tűnik, meggondolta magát.

Új halloweeni eseménnyel vár az Overwatch 2

A Junkenstein's Revenge után egy újabb kooperatív PvE-küldetéssel vár bennünket idén az Overwatch 2 Halloween Terror eventje. Természetesen a hátborzongató skincsomagok ezúttal sem maradnak el.

Overwatch 2 teszt

Több évvel a bejelentés után, a PvE-játékmód nélkül futott be az Overwatch 2, mely arra hívatott, hogy új életet leheljen a sorozatba. Bár a koncepció továbbra is működik, meglepően felkészületlenül startolt a cím.