The Pedestrian PC

2,5D-s logikai platformer, ahol egy pálcikafigurát kell átvezényelnünk a jelzések és táblák rengetegén azok újrarendezésével.
1671637217

Íme a játékok, amik elköszönnek a Game Pass előfizetőktől decemberben

A Game Pass rengeteg szuper játékot szolgáltat az előfizetők számára, azonban egyik sem marad örökre a listán. Itt végigböngészhetitek a búcsúzó címeket!
1671042586

Íme, a PlayStation Plus decemberi kínálata

Lassan itt a karácsony, és a PlayStation Plus előfizetők még mindig nem tudják, mivel tudnak majd játszani a meghitt, ünnepi hangulatban. Ezen rögvest változtatunk!
1641312000

Leleplezték a Game Pass januári felhozatalát

Chet Faliszekék új kooperatív lövöldéjét és a Mass Effect legendás kiadását is megtaláljuk a Game Pass januári kínálatában, de ezeken kívül minőségi indie játékokra is rávethetik magukat az előfizetők.
1611558000

A heti játékmegjelenések és filmpremierek

A Bloober Team azt állította, hogy a The Mediumot nem hozhatták volna létre az előző konzolgenerációval – a héten kipróbálhatjuk, mennyire sikerült kiaknázniuk az Xbox Series X erejét. Persze érkeznek azért más játékok is mellette.
1610967600

Már a kanyarban a playstationös The Pedestrian

A The Pedestrian egy érdekes puzzle-platformer játék, amiben a KRESZ-táblák és egyéb jelzések ismerős pálcikafiguráját kalauzoljuk át egy olyan világban, ahol keveredik a 2D-s és a 3D-s tér. Hamarosan már nem csak PC-n.
1596798000

Mi volt még a tegnapi State of Playen?

Az augusztusi State of Play a külsős stúdiók által gyártott játékokra koncentrált: sokkal külön hírben foglalkoztunk, itt pedig azok szerepelnek, amelyek kimaradtak a szórásból. A legtöbbjüket láttuk már korábban, de új játékok is akadnak.
1581686220

The Pedestrian teszt

A Skookum Arts első játéka egy érdekes puzzle-platformer, amelyben egy pálcikafigurát irányítunk. Ahogy haladunk az egyre bonyolultabb feladványokkal, a 2D-s és a 3D-s világ dinamikus elegyet alkot egymással.