Leleplezték a Game Pass januári felhozatalát

  • Írta: gorien
  • 2022. január 4.
  • Akció
Link másolása
Chet Faliszekék új kooperatív lövöldéjét és a Mass Effect legendás kiadását is megtaláljuk a Game Pass januári kínálatában, de ezeken kívül minőségi indie játékokra is rávethetik magukat az előfizetők.

Megkezdődött 2022, gazdagodhat tovább a Game Pass repertoárja. Noha nem a január eleji a legszámosabb bővítés, amit valaha láttunk, a felhozatal miatt mégsem panaszkodhatunk. Az EA Playen keresztül a Mass Effect: Legendary Editionhöz jutnak hozzá az előfizetők, míg az ID@Xbox programnak hála jobbnál jobb független fejlesztésű címek közül válogathatnak – még Chet Faliszek csapatának új játéka, a félig-meddig korai hozzáférésű The Anacrusis is elérhetővé válik.

Alább találjátok dátum szerinti bontásban a szolgáltatásba érkező és abból távozó játékokat. A felsorolt címek mellett a PUBG: Battlegrounds is kikerül a Game Passből január 10-én, méghozzá azért, mert két nappal később free-to-playjé válik.

Már elérhető:

  • Gorogoa (PC, konzol, cloud)
  • Olija (PC, konzol, cloud)
  • The Pedestrian (PC, konzol, cloud)


Január 6-án érkezik:

  • Embr (PC, konzol, cloud)
  • Mass Effect: Legendary Edition (PC, konzol, cloud)
  • Outer Wilds (PC, konzol, cloud)


Január 13-án érkezik:

  • Spelunky 2 (PC, konzol)
  • The Anacrusis (PC, konzol)


Január 15-én távozik a szolgáltatásból:

  • Desperados III (PC, konzol, cloud)
  • Ghost of a Tale (PC)
  • Kingdom Hearts III (konzol)
  • Mount & Blade: Warband (PC, konzol, cloud)
  • Pandemic (PC, konzol)
  • Yiik: A Postmodern RPG (PC, konzol, cloud)
19.
19.
Ganzer
18.
18.
Ooorky
Friss account, le akar húzni, aztán meg besértődik (első üzenetben még series x-et akart 100-asért) XD


"105 három hónap gamepassal te bohóc. nincs is neked semmid se. na csá tetyám, sok sikert néked is "
17.
17.
GameX
#16: Engem érdekel az eladó Xbox. Írtam privátban.
16.
16.
Ooorky
#13: Bizony.

Mondjuk a kormányt tavaly is nézegettem mikor helyet kerestem a karácsonyra kapott szemétnek, mostanra már teljesen belepte a por :D
15.
15.
Roni-1221
Jigsawwasright
Köszönöm szépen az infót ✌️
Velem is előfordult már, hogy csak egyszerűen letöltöttem és nagyon meghatározta a hozzáállásomat az indie játékokhoz. Ez pedig a a Firewatch volt ami pont a napokban került bele a Game Passba...
Mégegyszer köszi az infót
14.
14.
delphijos
#2: Azt hogy "elbaszta" volna, azt azért nem mondanám, csak egy kicsit olyan érzés volt a csomó döntés után mint Indiana Jones szerepe az első részben.
13.
13.
delphijos
12.
12.
Ooorky
Series S érdekelne vkit?
Pénteken megyek az X-ért, eladnám jutányos áron.

Meg van egy Logitech G920-asom is, kb. 10 órát volt használva azóta a dobozában pihen, lehet valaki több hasznát venné.
10.
10.
Jigsawwasright
Az Outer Wilds már volt korábban GP-ben, és egy unalamas napomon tettem vele egy próbát. 20 éves gamer pályafutásom talán legmeghatározóbb élményévé vált, és minden lehetséges helyen próbálom reklámozni. A GP tökéletes alkalom kipróbálni! Könyörgöm, hogy semmit se olvassatok vagy nézzetek belőle előre, csak vágjatok neki ennek a csodának. Minden pénzt megadnék érte, ha elfelejthetném, és újra először játszhatnám végig…
Ha egy picit is meghoztam bárki kedvét, már megérte ez a komment.
8.
8.
A Fénybenjáró
Srácok OFFolnék picit:
Mobilról írok és előfordul párszor, hogy rányomok néha az egyik cikkre vagy blogra és valami teljesen random képet dob ki. Jelenleg például a Far Cry Primal egy random képét dobta ki a rendszer. Többször is előfordult már mobilon és ez nem egy hatalmas nagy tragédia nyilván, csak kiváncsi vagyok rá, hogy miért van ez. Esetleg ti tudjátok?
6.
6.
Ooorky
#5: Nem, kő kemény kutyasz*r az, maximum bemesélted magadnak, hogy kakaó.
5.
5.
taktaharkányi
#3: Inkább arról van szó, hogy a rendelt 100db nutellás palacsinta utolsó darabjára elfogyott a nutella és csak simán megszórták kakaóporral. Nyilván egy 5 éves gyerek ettől sírva fakad.
4.
4.
crytek
Gorogoa letolva elég rövidke volt de érdekes...
3.
3.
Ooorky
#2: Ha anno én is belefutottam volna valszeg én se piszkálnám meg bottal se, de mivel tudom, hogy kutyasz*rt dugtak a palacsinta végébe legfeljebb azt a tányéron hagyom.
2.
2.
taktaharkányi
#1: A Legendary Edition esetében még csak a 2. rész van terítéken nálam, így azért nem 100%-ig friss az élmény, de a Mass Effect 3 bőven van olyan jó mint a legjobbnak tartott 2. rész. Valóban érződik talán az, hogy nem tudtak egy olyan lezárást találni, ami képes vetekedni azzal a zsenivel, ami a trilógiát egészében jellemzi, de ettől még nagyon jó. Nekem személy szerint a lezárás sem okozott traumát. Ha pedig valakinél az utolsó 20 perc adott esetben képes elbaszni azt megelőző zseniális 80-100-120 órát (na jó... rettenetesen túlzásba vitt "Mékós" részeket és bolygószkennelős hülyeségeket leszámítva), az szerintem meg is érdemli, hogy csalódottságot éljen meg.
1.
1.
Ooorky
Asszem ideje végigtolni a Mass Effect szériát, anno a negatív sajtó miatt a 3. rész kimaradt.
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...