For the King PC

Stratégiai roguelike.

Megerősítették a márciusi Xbox Live Games with Gold-címeket

Az előfizetéssel rendelkező játékosok 2023. márciusában is frissített kínálatból válogathatnak majd.

Itt az Xbox Live Gold februári felhozatala

A Microsoft nyilvánosságra hozta a 2023. februári Xbox Live Games with Gold videójátékok pici listáját.

Három népszerű játékkal játszhatunk ingyen a hétvégén Xboxon

A Free Play Days keretein belül az új Saints Row, a For the King, valamint a Cricket 22 is ingyenesen játszható a hétvégén Xbox-konzolokon.

Bemutatkozott a For the King folytatása

Mikor Bronner király elhunyt, és Fahrul királysága veszélybe került, egy csapat kalandor összeállt a For the Kingben. Nem tudhatták, hogy Rosomon királynő vaskezű zsarnoksággal követi férjét a trónon – ideje hát ismét útnak indulni!

Felsorakoznak az Epic Games Store heti ajándékai

Ismét egy újabb csütörtök, és ismét egy újabb ingyenesen tölthető játék az Epic Games Store-ból - na jó, ami azt illeti kettő címet is kaptunk, hiszen a beígért For the King mellé csatlakozott a Metro: Last Light Redux is.

Már tölthető az Epic Games Store heti ajándéka

Bár minden jel erre mutatott, az Epic bejelentette, hogy idén is folytatja az akciósorozatát, és minden héten újabb ajándékkal lepi meg a felhasználóit. A legutóbbi cím már tölthető is.

Újabb ingyen játékok az Epic Games Store-ban

Töretlenül bombázza az Epic Games a könyvtárunkat ingyenes játékokkal, és ha most a múlthetihez képest vissza is vettek a fordulatszámból, panaszra továbbra sem lehet okunk.

Tölthetők az Epic Store legújabb ajándékai

Ezen a héten sem maradunk ingyenes játékok nélkül: az Epic Games Store egy tartalmas párossal segíti az otthoni unalom átvészelését. Ahogy az lenni szokott, lelepleződött a jövő heti ajándék is.