Crash Bandicoot: On the Run! Mobil

Temple Run stílusú Crash Bandicoot-áték mobileszközökre, a Candy Crush készítőitől.
1616396400

A heti játékmegjelenések és filmpremierek

Március vége felé közeledve végre ismét alaposan beindul a játékipar. A héten érkezik Josef Fares új kooperatív játéka, a Switch-tulajok az új Monster Hunter miatt dörzsölhetik a tenyerüket, de érdemes lesz odafigyelni a független fejlesztésekre is.
1607259600

Gameplayen a Crash Bandicoot: On the Run!

A Crash Bandicoot-széria mobilos spin-offjáról a bejelentése óta nem sokat hallhattunk, de most egy kisebb gameplay-videón több szintbe is bekukkanthatunk. Néhány várható játékmódot is felfedtek.
1604401200

Az Activision minden franchise-át elvinné mobilra

Daniel Alegre, az Activision Blizzard operatív igazgatója egy befektetői konferencián erősítette meg ismét, hogy a cég nagy lehetőséget lát a mobilos játékpiacban. Előbb-utóbb minden franchise-ukat szeretnék eljuttatni a telefonokra.
1594303500

Frissítve: Érkezik a Crash Bandicoot: On the Run!

Már jó ideje tudjuk, hogy nem a Crash Bandicoot 4: It's About Time lesz az egyetlen játék, amivel bővülni fog a franchise, hanem készül egy mobilos epizód is - amit most hivatalosan be is jelentettek.
1587646800

Egyes régiókban elérhető a Crash Bandicoot Mobile

Az Activision mindenféle felhajtás nélkül, már elérhetővé is tette a mobilos Crash Bandicootot a világ bizonyos régióiban. Elsők között a malajziai játékosok cibálhatják lefelé a Google Play áruházból.