DiRT 5 PC, PS4, PS5, XBOXONE, XSX

Új résszel jelentkezett a DiRT-sorozat.
1641189360

Frissítve: Íme, a PlayStation Plus januári felhozatala

Szinte menetrendszerűen szivárgott ki, hogy milyen ajándékokkal készül a Sony a PlayStation Plus előfizetőinek legközelebb. Az infók egy már jól bevált forrásból származnak, így joggal bízhatunk abban, hogy nem alaptalanok.
1633960849

Nagy dobásra készül a Codemasters

Legalábbis a csapat egyik új álláshirdetése szerint eddigi fennállásuk legnagyobb és legambiciózusabb projektjén dolgoznak, ami az Electronic Arts nyújtotta anyagi támogatással talán nem tűnik túlzásnak.
1625662800

Távozik a Codemasters vezetősége

Habár a hírek szerint mindig is a deal részét képezte az ügy, mégsem vet jó fényt az EA akvizíciójára, hogy a Codemasters vezérigazgatója és pénzügyi igazgatója is elhagyja a versenyjátékokra szakosodott stúdiót.
1621584000

Szabad maradhat az EA alatt a Codemasters

Úgy tűnik, az Electronic Arts is egyetért azzal, hogy hosszú távon senkinek nem tenne jót, ha a Codemasters is csak egy futószalagmenti stúdióvá válna. Andrew Wilson szerint a csapat a jövőben is megtarthatja a kreatív szabadságát.
1616259600

Íme, az Xbox Free Play Days heti játékai

Ezen a hétvégén sem feledkezett meg a Microsoft az Xbox Free Play Days aktuális felhozataláról, ahova ezúttal a DiRT 5, illetve a hatodik születésnapját ünneplő Rainbow Six: Siege foglalt magának helyet.
1613498400

Ezekkel a címekkel bővül az Xbox Game Pass

Szó szerint nem lassít a Microsoft, ami az Xbox Game Pass februári játékkínálatát illeti, hiszen ezúttal olyan húzócímekkel töltötte meg a szolgáltatását, mint a Wreckfest, vagy a tavaly novemberben debütált DiRT 5.
1611828000

Megvannak az idei D.I.C.E. Awards jelöltjei

Huszonnegyedik alkalommal fogják kiosztani a D.I.C.E. Awards díjait, amelyekre számos kategóriában pályáznak a tavaly megjelent játékok. A jelölések számában a The Last of Us: Part II és a Ghost of Tsushima vezet.
1607954400

Végül az EA vásárolja fel a Codemasterst

Néhány hete arról hallhattunk híreket, hogy egyeszségre jutott a Take-Two és a Codemasters, így a Grand Theft Auto-széria kiadójánál landolhat a versenyjátékairól ismert stúdió. Azóta fordult a kocka, végül az Electronic Arts nyerte a licitet.
1605726000

Befutottak az idei év The Game Awards jelöltjei

Hamarosan vége a 2020-as évnek, és ahogy az ilyenkor lenni szokott, megérkeztek a Geoff Keighley nevével fémjelzett The Game Awards díjkiosztó jelöltjei. A győzteseket december 10-én hirdetik ki.
1605510840

A heti játékmegjelenések és filmpremierek

A héten újabb platformmal bővül a játékmegjelenési listánk, elvégre Európában, és így nálunk is boltokba kerül a PlayStation 5. Azok a szerencsések, akik már az első körben hozzájutnak, egy raklapnyi izgalmas címet választhatnak mellé.