The Ascent PC, XBOXONE, XSX

Kooperatív módban is játszható cyberpunk szerepjáték.
1603980000

Jövőre kapjuk csak meg a The Ascentet

A Neon Giant cyberpunk szerepjátéka eredetileg még idén befutott volna, de az alkotói áttolták 2021-re a megjelenést. A hír mellé kárpótlásként azért érkezett egy videó, amelyben a fejlesztők mutatják be a ránk váró, disztópikus világot.
1593529200

Ezek a játékok már biztos kapnak Series X-update-et

A Microsoft továbbra is nagy hangsúlyt fektet arra, hogy jó pár jelengenerációs játék fog egy szép nagy Xbox Series X-frissítést kapni, aminek hála szebben és gyorsabban futnak majd az új konzolon.
1592240400

Az Xbox Game Passre is hat majd a Smart Delivery

A Microsoft ismét beszámolt az Xbox Series X kompatibilitási rendszeréről, a Smart Deliveryről. Megismertünk egy-két új funkciót, és egy listát is kaptunk az eddig bejelentett játékokról, amelyek támogatják a lehetőséget.
1589025600

Tizenkét percig mozog a The Ascent

Az amerikai IGN jóvoltából hosszabban is belekukkanthatunk a csütörtöki Inside Xboxban bemutatkozott The Ascentbe. Aggodalomra semmi ok, ezúttal nettó gameplaynek örülhetünk, sallangok nélkül.
1588870380

The Ascent - cyberpunk szerepjáték a láthatáron

Alig érkezik cyberpunk anyag idén, ezért gondolhatta úgy a Curve Digital és a Neon Giant csapata, hogy bepróbálkozik a The Ascenttel, amely egy kooperatív módban is játszható cyberpunk szerepjáték lesz.