Second Extinction XBOXONE, XSX

Mutáns dinókra vadászunk a Second Extinctionben.
1613732400

Second Extinction - korai hozzáférés Xboxon is

Ősz óta irthatják a PC-sek a dinoszauruszokat a Second Extinction korai hozzáférésében, hamarosan pedig az xboxosok is csatlakozhatnak hozzájuk a Föld visszahódításában.
1602608400

Second Extinction - elindult az Early Access

Az ígéretekhez hűen a mai napon elrajtolt a Second Extinction korai verziója, amelyben hatalmas fegyverekkel lőhetünk még hatalmasabb dinoszauruszokra. Az Early Access egyelőre csak a PC-sek kiváltsága - a konzolosoknak még várniuk kell.
1601100000

Second Extinction - így néz ki egy küldetés

A Systemic Reaction a legújabb, negyedórás videójában megmutatja nekünk, milyen egy küldetés a Second Extinctionben. Habár az ebben ábrázolt feladattípus neve „kutatás és kimentés”, a folyamatosan dörgő gépfegyver itt is tökéletes megoldás.
1600246800

Second Extinction - hamarosan rajtol a korai verzió

Noha az eredeti tervek szerint a Second Extinction korai hozzáférésű változata még ebben a hónapban elrajtolt volna, ez végül nem fog összejönni. Azért túl sokat így sem kell rá várni: október közepén már irthatjuk is a mutáns dinókat!
1597316400

Second Extinction - szeptemberben early access

Ha a dinoszauruszok maguktól nem hajlandóak kihalni, egy kis segítséget kell adnunk nekik ehhez. Az Avalanche és a Systemic Reaction játékában mutáns dinókra vadászhatunk, a vadászidény pedig szeptemberben veszi kezdetét.
1593529200

Ezek a játékok már biztos kapnak Series X-update-et

A Microsoft továbbra is nagy hangsúlyt fektet arra, hogy jó pár jelengenerációs játék fog egy szép nagy Xbox Series X-frissítést kapni, aminek hála szebben és gyorsabban futnak majd az új konzolon.
1592240400

Az Xbox Game Passre is hat majd a Smart Delivery

A Microsoft ismét beszámolt az Xbox Series X kompatibilitási rendszeréről, a Smart Deliveryről. Megismertünk egy-két új funkciót, és egy listát is kaptunk az eddig bejelentett játékokról, amelyek támogatják a lehetőséget.
1591875000

Second Extinction - dinóvadászat élesben

Az Avalanche és a Systemic Reaction kooperatív lövöldéjében vérszomjas, mutáns dinoszauruszokra vadászhatunk majd. Az IGN Epxo jóvoltából most 11 percig követhetjük a játékmenetet.
1591855200

Nézd vissza itt az IGN Expo első napját!

Az idei E3 ugyan elmaradt, de így is özönlenek a friss bejelentések és látnivalók. Az IGN a Summer of Gaming nevezetű digitális közvetítéssorozattal pótolja az űrt, tegnap éjjel pedig le is adták az első streamet.
1589090400

Second Extinction - már jelentkezhetünk a bétára

A néhány nappal ezelőtti Inside Xbox-adásban bemutatott kooperatív dinólövölde, a Second Extinction először PC-n lesz elérhető, mégpedig egy kiadós bétateszt keretei közt. Már most feliratkozhattok, ha az elsők közt szeretnétek lenni!