Kiszivárogtak a PlayStation Plus Extra és Premium februári játékai

  • Írta: pandaril
  • 2023. február 15.
  • Pletyka
Link másolása
A szivárogtató szerint a Horizon: Forbidden West és a Resident Evil VII is elérhető lesz február 21-től a két drágább előfizetés felhasználóinak, és billbil-un eddig még nem tévedett.

Az ismert és eddig megbízható szivárogtató billbil-kun Twitteren tette közzé a játékok listáját. Ahogy ő is említi, nem ez a teljes lista, azonban ahhoz valószínűleg meg kell várnunk a február 21-et, akkor lesznek elérhetők a játékok. Az eddig ismert lista a következő:

  • Horizon: Forbidden West
  • Resident Evil VII
  • Scarlet Nexus
  • Borderlands 3
     

Érdemes megjegyezni, hogy a Borderlands 3 és a Resident Evil VII esetében is az alapjátékra lehet csak számítani, a story DLC-kre nem, azonban mindkét játék megkapta már a next-gen frissítést. Sőt a Resident Evil VII teljesen játszható VR-ban, bár kérdés, hogy a hamarosan megjelenő PS VR2-vel kompatibilis lesz-e.

8.
8.
Parano1d
#5: Szerintem nem lett jobb, sem a történet, sem a gameplay. Az első részét imádtam, ez inkább csak korrekt lett. De legalább jól néz ki.
6.
6.
crytek
#5: Szerintem az ellenkezője van hogy a sony beletette ilyen hamar.
5.
5.
Marcus88
#1: Az elsőből elment több mint 20 millió ezt is viszik mint a cukrot,mindenben jobb lett mint az elődje!
4.
4.
crytek
Azóta megjött a Sony féle hivatalos lista...

The Quarry is benne van királyság az is.

https://blog.playstation.com/2023/02/15/playstation-plus-game-catalog-lineup-for-february-horizon-forbidden-west-the-quarry-resident-evil-7-biohazard-and-more/

Frissitsétek a listát!
3.
3.
nemfontos
#1: Ne feledd hogy most jön a kiegészítő. Ez inkább lehet oka annak hogy egyszerre megdobják az előfizetéseket, és a dlc eladásait is.
2.
2.
zoli12i
#1: Ott meg majd mehet a jó kis warez a részedről :)
1.
1.
crytek
Horizon: Forbidden West -re nem is kellett sokat várni. Királyság. Gyanús hogy ezt ki kell adni pc-re mert nem hoz jól a konyhára :)
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...