Scarlet Nexus PC, PS4, PS5, XBOXONE, XSX

Brainpunk akció-RPG a Bandai Namco garázsából.

Magyarázós előzetesen a Scarlet Nexus

A Bandai Namco egy kiadós, bő nyolcperces előzetessel készít fel bennünket a Scarlet Nexus érkezésére. A játékmenettel telezűtdelt videó során megismerhetjük a játék világát, annak hőseit és a bizarr ellenfeleinket.

Már elérhető Xboxon a Scarlet Nexus demója

A júniusi megjelenést megelőzően egy demót is közreadott a Bandai Namco a Scarlet Nexushoz, amelyben mindkét főszereplőt kipróbálhatjuk. A próbaverzió Xboxokon már éles, PlayStationökre pedig jövő héten érkezik.

Íme, a Scarlet Nexus nyitánya

A Bandai Namco ezúttal a Scarlet Nexust nyitó kisfilmet hozta el nekünk, amit ugyanaz a csapat készített, akik a játékot kísérő animesorozatért is felelősek. Yuito Sumeragi vagy Kasane Randall kalandjára júniusig kell várnunk.

Ismét mozgásban a Scarlet Nexus

Alaposan felpörögtek az események a Scarlet Nexus körül, hiszen a Bandai Namco akció-szerepjátéka néhány hónapon belül megjelenik. Ezúttal két gameplay-felvételt kaptunk, így közelebbről is szemügyre vehetjük a látványos harcrendszert.

Június végén érkezik a Scarlet Nexus

Napra pontos megjelenési dátumot kapott a Scarlet Nexus, a Bandai Namco egyúttal pedig bejelentette, hogy egy animét is kiadnak majd a játék mellé valamikor a nyáron. Ez utóbbi a Sunrise munkája.

TGA 2020: Futottak még a díjátadón

A The Game Awards természetesen megint számos bejelentést és látnivalót hozott magával, minden egyes hírnek azonban nem tudunk külön helyet szorítani. Következzen a kimaradt anyagok összeállítása!

Új felvételeken a Scarlet Nexus

Az IGN Summer of Gamingjén néhány új felvétel keretében csodálhatjuk meg a Scarlet Nexust, a Bandai Namco akció-szerepjátékát. A félig animáció, félig gameplay trailer mellé egy fejlesztői interjút is kaptunk.

Az Xbox Game Passre is hat majd a Smart Delivery

A Microsoft ismét beszámolt az Xbox Series X kompatibilitási rendszeréről, a Smart Deliveryről. Megismertünk egy-két új funkciót, és egy listát is kaptunk az eddig bejelentett játékokról, amelyek támogatják a lehetőséget.

A Bandai Namcótól érkezik a Scarlet Nexus

A Bandai Namco is képviseltette magát a mai Inside Xboxban a Scarlet Nexus című fejlesztésével. Az akciójátékban a pszichokinetikus képességekkel megáldott hősünkkel vehetjük fel a harcot a New Himuka városát megtámadó Másokkal.