Horizon: Forbidden West PS4, PS5

Folytatódik a Horizon: Zero Dawn.

Horizon: Forbidden West teszt (PC)

Aloy nyugati kalandjáról eddig is tudtuk, hogy a tökéletesség határát súrolja, mint ahogyan a Guerilla Games csapatát is csak dicshimnuszok illették, a PC-s verzió érkeztével viszont itt az ideje, hogy bevéssük az eszünkbe a Nixxes stúdió nevét is!

Horizon Forbidden West: Burning Shores teszt

A Horizon Forbidden West legújabb kiegészítője egy minden eddiginél izgalmasabb és veszélyesebb kalandra invitálja Aloyt Los Angeles romos partvidékén.

2022 legjobb játékai - szerintünk

Az olvasói év játéka-szavazásunk eredményeit már láthattátok, de a szerkesztőségen belül is készültünk egy összesítéssel. Íme, a tavalyi év legjobb játékai - szerintünk.

Exkluzív: Horizon: Forbidden West interjú

A Horizon: Forbidden West megjelenése előtt lehetőségünk volt interjút készíteni a játék rendezőjével, Mathijs de Jonge-gal, aki örömmel válaszolt kérdéseinkre. Beszélgettünk Aloy karakteréről, a történetről és néhány technikai apróságról is.

Horizon: Forbidden West teszt

Öt évvel ezelőtt tágra nyílt szemekkel ismerkedtünk meg a távoli jövő gépszörnyetegeivel és az őket bátran megzabolázó fiatal vadásszal, de rengeteg kérdés vár még megválaszolásra a messzi nyugat tiltott vidékein.

Húsz cím, amivel játszanod kell 2022-ben

Idén is összeállítottunk egy listát azokról a játékokról, amelyekre oda kell figyelni a következő esztendő hónapjaiban. Lássuk hát, hogy melyek azok a címek, amelyekkel érdemes lesz játszanod 2022-ben!