Stray PC, PS4, PS5

Egy macska, egy cyberváros és egy ősi rejtély.

Felsorakoznak a The Game Awards 2022-es jelöltjei

December felé araszolva ideje rákészülnünk az év legnagyobb videojátékos díjátadójára. Geoff Keighley bandája kihirdette a trófeára esélyes címek listáját.

Íme, a Stray-nyereményjátékunk nyertese!

Véget ért a Magnew és a Gamekapocs közös nyereményjátéka, amelynek a tétje a Stray egy dobozos példánya volt PS5-re. Lássuk, hogy ki viheti haza!

Nyerd meg a Stray dobozos kiadását PS5-re!

A Magnew és a Gamekapocs közös nyereményjátékában a Stray dobozos változatát nyerhetitek meg PS5-re! Három jó válasz a beugró, hajrá!

Brit toplista: harmadik hete vezet a Splatoon 3

Viszonylag eseménytelen hetet zártunk, már ami a dobozos megjelenéseket illeti: erről árulkodik, hogy még mindig vezet a Splatoon 3, a Stray lemezes kiadása pedig a harmadik helyen tudott rajtolni.

Ezekkel a játékokkal játszanak a legtöbben Steam Decken

Apró érdekességet osztott meg a Valve a játékosokkal. Megtudhattuk, mely játékokkal játszanak a legtöbben Steam Decken.

Elkészült a Stray videótesztünk

Talán nem túlzás azt állítani, hogy a cicás koncepció miatt a Stray hatalmas hype-ot kapott. Írásos tesztünkben megvizsgáltuk, hogy vajon rászolgáltak-e a fejlesztők a játékosok bizalmára, amit most videótesztünkből is kideríthettek!

Stray teszt (videóteszttel!)

Kemény az élet a sötét kibervárosban, de a Stray cirmos főhőse nem ismer legyőzhetetlen akadályt. A BlueTwelve Studio cicaszimulátora éppen olyan ellenállhatatlan, mint amilyennek tűnik.

Launch traileren a Stray

Már a Macskarisztokraták is megénekelték ugyan, hogy minden ember macska nem lehet, a Stray érkezésével azonban mégis átélhetjük, hogy milyen egy kóbor cica szemén keresztül egy cyberpunk nagyváros.

A heti játékmegjelenések és filmpremierek

Minden platform tartogat izgalmas megjelenéseket, nem fogunk unatkozni az uborkaszezon közepén sem.

Ezek a Game Catalog-játékok érkeznek a PlayStation Plusba júliusban

A megújult PlayStation Plus szolgáltatás Premium- és Extra-előfizetőinek szól a legújabb bővítés, amelynek listájában megtaláljuk a Strayt, a Marvel's Avengerst és néhány Assassin's Creedet is.