Élőszereplős TV reklámon a PS5 sikercímei

Link másolása
A Sony marketingesei értik a dolgukat, most egy rövid TV reklámmal rukkoltak elő, melyben a PS5 exkluzív játékai kapják a főszerepet, melyek között feltűnik a Marvel's Spider-Man 2 is.

Időről-időre megvillantják a fantáziájukat a Sony marketingesei, a legújabb TV reklámjukban egy elég elborult híradós tudósítás keretein belül számolnak be a PlayStation 5 sikercímeiről. Többek között feltűnik God of War: Ragnarök, a Gran Turismo 7, a Returnal, a Stray, a Ratchet & Clank: Rift Apart, a Horizon: Forbidden West, a Destiny 2, valamint a Ghost of Tsushima is.

Ezeken felül még megjelenés előtt álló címekről is készült egy-egy felvétel, ilyen a júniusban megjelenő Final Fantasy XVI, valamint az Insomniac csapatánál készülő Marvel's Spider-Man 2 is, mely idén őszre várható. Továbbá a szemfüles nézők kiszúrhattak egy jelentet, ahol egy fáklyát tartó nő egy barlangban épp lefújja a port egy kincsről. Az interneten el is kezdődött a teóriák gyártása, egyesek szerint egy új Uncharted-játék promójáról lehet szó, ami természetesen csupán egy pletyka. Ami biztos, hogy a Naughty Dog a saját részükről lezártnak tekintik a franchise-t.

Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...