Crash Bandicoot 4: It's About Time PC, PS4, PS5, SW, XBOXONE, XSX

Crash időutazós kalandra készül.

Tovább szivárog a Crash Bandicoot mellékága

Régóta pletykálják, hogy multiplayer mellékágat kaphat a Crash Bandicoot, méghozzá egy brawler formájában, amelyben a franchise közkedvelt karakterei kapják a főszerepet. Íme, egy újabb bizonyíték a létezésére!

Frissítve: Íme, a PS Plus Essential júliusi kínálata

A Sony hivatalos bejelentésére még várnunk kell egy keveset, de a szivárogtatók már leleplezték, hogy milyen címekkel készül a következő hónapban a PlayStation Plus alsó sávja.

Már készül az új Crash Bandicoot?

Már korábban is voltak jelei annak, hogy a Toys for Bob egy új Crash Bandicoot-játékon dolgozik, a legújabb pletykák pedig épp ezt erősítik meg.

Frissítve: Meghíúsulhat az Activision Blizzard felvásárlása

Egyre ingatagabbnak látszik az év üzlete. A Microsoft januárban jelentette be, hogy felvásárolná az Activision Blizzardot, de a részvényesek és a Kereskedelmi Bizottság is megvétózhatja az összeolvadást.

A Microsoft felvásárolja az Activision Blizzardot

A Microsoft bejelentette, megállapodásra jutott az Activision Blizzarddal, aminek értelmében megkezdik a felvásárlását a teljes cégcsoportnak annak minden fejlesztőstúdiójával együtt.

Amerikai toplista: ismét élen a Call of Duty

Továbbra is erősödőben van az amerikai játékpiac az NPD Group jelentése szerint, különösen a hardverszegmens tudott nagyot nőni. A játékok között a Call of Duty: Black Ops - Cold War tért vissza az élre.

Crash Bandicoot 4: It's About Time teszt

Örökmozgó sávos bandikutunk legújabb kalandja a tavalyi debütálása után idén újabb platformokra pörgött át, így keresve sem találhattunk volna jobb alkalmat, hogy leteszteljük, és egyben megnézzük, hogyan teljesít a next-gen konzolokon.

Áll a bál a PC-s Crash Bandicoot 4 körül

A napokban végre PC-n is elérhetővé vált a Crash Bandicoot 4: It's About Time, és ezzel az összes nagyobb platformot kipipálta a folyamatosan pörgő sávos bandikut - azonban a játék DRM-védelme rengeteg fejfájást okoz a PC-s felhasználóknak.

Már a Crash 4 PC-s verziója is a kanyarban van

Pénteken újabb platformokra látogatott el a Crash Bandicoot 4: It's About Time, így az előzetesen bejelentett változatok közül egyedül a PC-s verzió várat magára - szerencsére nem sokat.

A heti játékmegjelenések és filmpremierek

Elmúlt az év eleji szárazság, hosszas kihagyás után végre ismét számos érdekes játékpremiert köszönthetünk a heti megjelenési listán. Stratégák, krosszmotorosok és Crash rajongói előnyben!