Crash Bandicoot 4: It's About Time PS4, PS5, XBOXONE, XSX

Crash időutazós kalandra készül.
Típus:

Crash Bandicoot 4 - mikrotranzakciók nélkül

Néhány napja komoly felháborodást kerekedett a Crash Bandicoot 4: It's About Time körül, amikor is a Microsoft Store egyértelmű jeleket adott arra, hogy a játék tartalmaz majd mikrotranzakciós opciókat is. A fejlesztők rácáfoltak erre.

Crash Bandicoot 4 - 100 pálya és mikrotranzakciók

Egy jó és egy rossz hírrel készültünk ma a Crash Bandicoot 4: It's About Time kapcsán. A jó hír az, hogy a játék igen masszívnak ígérkezik, a rossz hír szerint viszont a teljes ár leperkálása után is becsúszhatnak majd a mikrotranzakciók.

Íme, a Crash Bandicoot 4: It's About Time

Hivatalosan is bemutatkozott a Crash Bandicoot 4: I'ts About Time, egy izgalmas előzetest és fejlesztői kommentárral fűszerezett gameplay-demonstrációt is kaptunk. Már alig várjuk, hogy itt legyen az október!

Nézd vissza a Summer Game Fest adását!

Ma sem maradunk friss bejelentések nélkül. Ezúttal Geoff Keighley lép színpadra (vagy webkamera elé), hogy levezényelje a Summer Game Fest Developer Showcase adását, ahol többek közt fellép majd Crash Bandicoot is.

Ekkor érkezik a Crash Bandicoot 4: It's About Time?

Nem titkolják túl jól az Activisionnél, hogy folytatódik a Crash Bandicoot-széria, így gyakorlatilag nyílt titok, hogy hamarosan újra mindenki kedvenc sávos bandikutjának a bőrébe bújhatunk.

Lebukott a Crash Bandicoot 4: It's About Time

Gyakorlatilag nyílt titok volt, hogy az Activision a napokban bejelenti a Crash Bandicoot-sorozat visszatérését, de Tajvan korhatár-besorolással foglalkozó szervei egy szivárogtatással megelőzték a kiadót.