Hyper Scape PC

A Ubisoft battle royale-játéka.
1599804000

Ezek voltak még a Ubisoft Forwardon

Tegnap este beszámoltunk a Ubisoft Forward lényegesebb bejelentéseiről, de számos régebbi és új, de kisebb játék is képviseltette magát a műsoron, valamint az azt megelőző pre-show-n. Ezek gyűjteménye következik itt.
1599764400

Itt nézheted vissza a szeptemberi Ubisoft Forwardot

Ma este még egy körre visszatért a Ubisoft saját online expója, a Ubisoft Forward. A kisebb-nagyobb bejelentések mellett hivatalosan is bemutatkozott a Prince of Persia-remake, és megmozdult az Immortals: Fenyx Rising is.
1599030000

Megvan a következő Ubisoft Forward dátuma

Nem kell már sokat várnunk a Ubisoft következő streamjére. A franciák elárulták, hogy jövő héten jelentkeznek a legújabb közvetítéssel, és egy kis ízelítőt is adtak abból, hogy mi vár majd ránk.
1597064400

A heti játékmegjelenések és filmpremierek

Az év legmelegebb napjait pörgetjük éppen, aggodalomra azonban semmi ok, ezen a héten is akad egy-két finomság azok számára, aki egy hűs szobából szeretnék átvészelni a kánikulát.
1596132000

Pontos megjelenési dátumot kapott a Hyper Scape

Hamarosan befejeződik a Ubisoft ingyenesen játszható battle royale FPS-ének, a Hyper Scape-nek a bétatesztje, azonban nem maradunk sokáig akció nélkül, ugyanis rá pár nappal később már indul is a játék végleges verziója.
1595419560

Hyper Scape próbakör

A battle royale műfaja igencsak telített, az igazán nagyok mellett szinte esélytelenek az újabb próbálkozások. Ezért is furcsa, hogy a Ubisoft is tesz egy kis kitérőt a témában, de a végeredmény egész meglepő, és több, mint ígéretes.
1594620000

Már elérhető a Hyper Scape nyílt bétája

A Ubisoft tartja magát ahhoz a menetrendhez, amiről már a korábbi szivárgások során is hallottunk, és tegnap, a Ubisoft Forwarddal párhuzamosan elrúgta a Hyper Scape nyílt bétatesztjét - legalábbis PC-n.
1593759600

Bemutatkozott a Hyper Scape

Egy kis szivárgás megelőlegezte ugyan, de a Ubisoft tegnap valóban felfedte a Hyper Scape-re keresztelt battle royale-lövöldéjét, ami rögtön egy maréknyi látnivalóval és éles tesztidőszakkal érkezett.
1593504000

A Ubisoft is battle royale-játékon dolgozik

A Ubisoft a hírek szerint vendégül látott néhány videóst és streamert, hogy zárt körben felfedjen előttük egy új battle royale-játékot. A zárt kör nyilván nem maradt zárt, és Rod Breslau újságírónak hála mi is értesültünk a Hyper Scape-ről.