Hello Neighbor 2 PC, PS4, PS5, XBOXONE, XSX

A Hello Neighbor folytatásában egy újságíró küzd egy furcsa hollólénnyel.

A heti játékmegjelenések és filmpremierek

Ezen a héten is lesz pár érdekes cím, amivel játszhatunk. Sorozatok terén nézhetünk majd világháborús drámát és Verne-adaptációt is. Filmek szempontjából pedig különleges a hét, ugyanis bemutatják az új Super Mario-filmet.

Hello Neighbor 2 teszt

A Hello Neighbor 2 ugyan minden téren jobb élményt nyújt az elődjénél, de továbbra sem képes felnőni a mai sztenderdhez, a végeredmény pedig kifejezetten kiábrándító lett.

A heti játékmegjelenések és filmpremierek

Ezen a héten is lesz miből szemezgetnünk, igaz, ezúttal már jóval kevesebb húzócím akad a kínálatban.

Ütős lesz az Xbox Game Pass decemberi kínálata

Phil Spencerék nem aprózzák el december első felét, közel egy tucatnyi remek játékkal bővül a következő két hétben az Xbox Game Pass. Máris mutatjuk az érkező címeket!

Hello Neighbor 2 - itt a béta és a premierdátum

Jókora csúszás érte a Hello Neighbor folytatását, de a tinyBuild csapata ma végre leleplezte a hivatalos megjelenési dátumot. A szomszédságot azonban ennél korábban is felfedezhetjük, a béta ugyanis már ma élesedett.

Jövőre marad a Hello Neighbor 2 is

Kevésbé meglepő hír, de a tinyBuild formálisan is megerősítette, hogy már csak jövőre várhatjuk a Hello Neighbor 2 megjelenését. Cserébe kaptunk egy új előzetest, és kiderült, hogy mikor rajtol az előrendelés!

Játékshow-val jelentkezett a TinyBuild

Egy évtizede foglalkozik már videojátékokkal a TinyBuild, független fejlesztésű alkotások kiadójaként szerzett nevet magának. Most is mint kiadó tartott saját műsort, amelyben a közeljövőben megjelenő játékait prezentálta.

E3 2021: Ez történt a PC Gaming Show-n

Az éjszaka folyamán lezajlott az idei PC Gaming Show, amely a műsorvezetők szokásos ökörködése mellett egy nagy rakás trailert és bejelentést hozott. Összefoglaltuk nektek a történéseket!

E3 2021: Íme, a Guerrilla Collective második etapja

A Guerrilla Collective egy héten belül másodjára is összeült, hogy újabb indie játékokat mutassanak nekünk. A mai adásban a lehető legváltozatosabb címek képviseltették magukat, szám szerint negyvenen.

E3 2021: Ezekkel készül a PC Gaming Show

Természetesen a PC Gaming Show sem hagyja ki a nyári eseménydömpinget, és vasárnap este jelentkezik a saját műsorával, ahol exkluzív látnivalókkal, illetve meglepetésekkel várják majd a nézőket.