Dungeons & Dragons Online PC

Dungeons and Dragons Online: Stromreach címmel fantasztikusan izgalmas online RPG-t indított a Turbine Entertrainment. Misztikus környezet, halálos varázslatok és soha véget nem érő kalandok...

Perel a Hasbro a Dungeons & Dragons miatt

Az Atari és a Hasbro között mindaddig kiváló volt az együttműködés, míg előbbi állítólag meg nem sértette megállapodásukat - a Hasbro nem hagyja annyiban, perel.

Később lesz ingyenes a Dungeons & Dragons Online

A Turbine által fejlesztett Dungeons & Dragons Online az eredeti tervek szerint holnap vált volna ingyenessé Amerikában, ám szeptemberig várni kell.

Ingyenes lesz a Dungeons & Dragons Online

A Codemasters gondozásában álló Dungeons & Dragons Online-nal kapcsolatban nagy döntést hozott a kiadó, ugyanis eltörlik a játék havidíját.

Giga galériafrissítés péntek reggelre

Nem nagyon volt galériafrissítés a héten, úgyhogy giga mennyiségű screenshot gyűlt össze így péntek reggelre. Nem húzom tovább, csekkoljátok!

Pünkösdi galériafrissítés

Ismét összegyűlt egy nagyobb adag screenshot, melyben olyan sikervárományos címek is képviseltetik magukat, mint a Haze, a LEGO Batman vagy a Top Spin 3.

Elhunyt a Dungeons and Dragons egyik atyja

Hetven éves korában tegnap elhunyt Gary Gygax, a szerepjáték műfaj úttörője, a Dungeons and Dragons világ egyik megalkotója.

GDC 2008: A negyedik galériafrissítés

Az idei Games Developer Conference lassan befejeződik, ám a képek még mindig megállás nélkül özönlenek - csekkoljátok végig a negyedik felvonást is!

Új MMO játékon dolgozik a Codemasters

Ahogy azt észrevehettük, a Codemasters igencsak elkötelezte magát az MMO-k világa felé. Ezt bizonyítja, hogy újabb cím van náluk készülőben.

Dungeons and Dragons Online- 7 napig ingyen

Az Atari hatalmas szívének (és éhes pénztárcájának) köszönhetően most 7 napig ingyen játszhatunk a Dungeons and Dragons Online: Stormreach-el.

Élen az új Sims-kiegészítés!

A NPD Group kiadta a március 18-ával végződő hét legkeresettebb PC-s játékainak tizesét. A listáért olvassatok tovább...