Inscryption PC, PS4, PS5

Kártyagyűjtögetős játék, amiben a kártyák mellett a horror is szerepet kap.

Napvilágra kerültek a júniusi PlayStation Plus katalógus címei

Megerősítették a PlayStation Plus júniusi címeit, több király cím is csatlakozik a játékkatalógushoz: Far Cry 6, Teenage Mutant Ninja Turtles: Shredder's Revenge vagy a Deus Ex: Mankind Divided.

A heti játékmegjelenések és filmpremierek

A következő napokban ráfordulunk az év végi hajrára, a kiadók és fejlesztők mostanság lövik majd el a maradék puskaporukat. Lássuk, mi vár ránk ezen a héten!

Ezeket a játékokat hozta a Nintendo Indie World Showcase műsora

Bő 25 percben záporoztak a csodásabbnál csodásabb független fejlesztésű címek a Nintendo Indie World Showcase adásán. A szokásainkhoz híven átlátható, könnyen emészthető formában mutatjuk az újdonságokat.

Inscryption teszt

Az Inscryption PC-s megjelenése hatalmas kritikai elismerést kapott tavaly, most pedig megérkezett PlayStation-konzolokra is ez az indie gyöngyszem.

A heti játékmegjelenések és filmpremierek

A héten hivatalosan zárjuk a nyarat, és ha az őszünk annyira sűrű lesz, mint a következő néhány nap, akkor bizony nagyon szép idők várnak ránk!

Megjelenési dátumot kapott az Inscryption PlayStation-kiadása

Végre pontos megjelenési dátumot kaptunk a tavalyi év egyik legjobb, PlayStation-konzolokra is beköszönő indie alkotásához, az Inscryptionhöz.

Ezt hozta a júliusi PlayStation Indies Spotlight

Szám szerint hét darab indie cím kapott figyelmet a júliusi PlayStation Indies Spotlight alatt, érdemes rájuk vetni egy pillantást.

PlayStationre is megjelenik az Inscryption

Végre PlayStation-konzolokra is befut a tavalyi év egyik legjobb indie alkotása, az Inscryption.

A Returnal a BAFTA Games Awards győztese

Kihirdették a BAFTA Games Awards díjazottjait, és bár a Returnal és az It Takes Two is nyolc-nyolc jelöléssel vágott neki a ceremóniának, végül az előbbi zsebelte be a legtöbb trófeát, és az év játékának is megválasztották.

Óriásit tarolt az Inscryption a GDC Awardson

Jelenleg is fut az idei Game Developers Conference, ahol ismét kiosztották az elmúlt év legjobb játékainak szánt díjakat. A mostani favorit az Inscryption lett, ami nem csupán a GDC Awards, de az IGF Awards fődíját is elnyerte.