God of War: Ragnarök PS4, PS5

A 2018-as God of War folytatása

God of War Ragnarök: Valhalla teszt

Egy évvel a nagy sikerű God of War Ragnarök után a Santa Monica Studio egy ingyenes roguelike alapú DLC-vel jelentkezett, amely a prekoncepciók ellenére tartalmas, színvonalas szórakozást nyújt, és amellett, hogy nagyszerűen vegyíti a soft reboot szellemiségét a vállalt formulával, még a főhőst is teljesen új szintre emeli.

2022 legjobb játékai - szerintünk

Az olvasói év játéka-szavazásunk eredményeit már láthattátok, de a szerkesztőségen belül is készültünk egy összesítéssel. Íme, a tavalyi év legjobb játékai - szerintünk.

2022 legjobb játékai - szerintetek

Decemberben ismét szavazásra bocsátottuk az elmúlt egy év legjobb játékait, ezúttal összesen tizenhét kategóriára bontva. Ti megszavaztátok a kedvenceiteket, mi pedig összesítettünk. Lássuk az eredményeket!

God of War: Ragnarök teszt (videóteszttel!)

Hogyan lehet rálicitálni egy olyan kivételes mesterműre, mint amilyen a 2018-as God of War volt? A feladat lehetetlennek tűnik, de Kratos és Atreus visszatértek, a történetük pedig káprázatosabb, mint valaha.

Húsz cím, amivel játszanod kell 2022-ben

Idén is összeállítottunk egy listát azokról a játékokról, amelyekre oda kell figyelni a következő esztendő hónapjaiban. Lássuk hát, hogy melyek azok a címek, amelyekkel érdemes lesz játszanod 2022-ben!

2021 legjobb játékai - szerintetek

A korábbi évekhez hasonlóan tavaly is megszavaztattuk vetelek az elmúlt tizenkét hónap legjobb játékait. Tizenöt kategóriában kerestük a legnépszerűbb címeket, lássuk, hogy mire jutottatok!

2020 legjobb játékai - szerintetek

Minden év végén hagyomány nálunk, hogy megszavaztatjuk veletek az elmúlt esztendő legjobb játékait. Tavaly sem volt ez másként, lássuk, hogy mely címek voltak 2020 legjei szerintetek!