Ezek lesznek a PlayStation Plus Essential októberi játékai

  • Írta: zoenn
  • 2023. szeptember 27.
  • Letöltés
Link másolása
Beigazolódott a tegnapi pletyka, tényleg a The Callisto Protocolt és a Farming Simulator 22-t kapják meg októberben a PlayStation Plus Essential előfizetői. Pluszban még egy címet, amire a kattintás után derül fény.

A Sony hivatalosan is leleplezte a PlayStaton Plus Essential októberi felhozatalát. A poént ugyan tegnap már lelőtte a szokásosnak mondható szivárgás, azért akad még itt némi újdonság is. Az előfizetők ebben a hónapban idegtépő, kozmikus vérengzésre számíthatnak a The Callisto Protocol jóvoltából.

Marad a természetfeletti, ám ezúttal vadnyugati környezetben: ez lesz a Weird West. Nem csupán más pisztolyhősökre szegezhetjük hatlövetűnket, hanem a városokon kívüli halálos szörnyetegekre, és sokszor nehéz döntések meghozatalára kényszerülünk az utazásunk során.

A Farming Simulator 22-t nem kell bemutatni senkinek, hiszen egy gazdaság üzemeltetéssel járó minden egyes izgalmat átélhetjük a játékban, anélkül, hogy korán kelnénk. Számos licencelt gépszörny kormánya mögé pattanthatunk virtuális szalmaszálat rágcsálva, nem véletlenül ment el belőle eddig 1,5 millió kópia.

A három játékot október 3-tól egészen november 6-ig zsákolhatják be az előfizetők PS4-en és PS5-ön.

5.
5.
chris8800
hi. nah, Callisto! a Weird is biztos szuper... üdv.
4.
4.
Spazz Maticus
#1: Szerintem a Weird West a tavalyi év egyik legegyedibb, legjobb, leghangulatosabb játéka lett, kb. mint 21-ben a The Ascent...

Kis csapatok kezdő címmel raktak az asztalra akkorát, mint öt másik AAA cím abban az évben...

Érdemes kipróbálnod. Viszont nem könnyű a game, szólok...XD
3.
3.
crytek
#2: Egyik se fog megtörténni az általad leírtak közül.
2.
2.
Perseus84
#1: Remélem megélem azt h családod lesz és eltakarodsz már innen a monoton kommentjeiddel
1.
1.
crytek
West-es cég szépen bekeres game pass után ps plusba röppent :)
Jó cucc game passba sajnos akkor került mikor más jóságok is voltak így ott kimaradt. De itt majd potlom akkor.
Callistonak egyből nekiesek majd nagyon vártam már. Azt hittem a MS a game passal fog rá lecsapni aztán humbleban csap majd arcon. Humblen is tuti lesz majd sokszor a játékok ps plus után pár hónappal humblen landolnak. Ott legalább majd értem is mivel játszom.
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...