Triangle Strategy SW

Vadiúj SRPG a Square Enixtől.

Felsorakoznak a The Game Awards 2022-es jelöltjei

December felé araszolva ideje rákészülnünk az év legnagyobb videojátékos díjátadójára. Geoff Keighley bandája kihirdette a trófeára esélyes címek listáját.

A heti játékmegjelenések és filmpremierek

Ezen a héten sem maradunk játékok nélkül, és akkor még finomak voltunk: lássuk, hogy milyen megjelenésekre számíthatunk a következő napokban!

A következő hónapban PC-re is megjelenik a Triangle Strategy

A Square Enix eredetileg Switch-exkluzív taktikai RPG-je hamarosan a PC-s játékosok számára is elérhetővé válik.

Amerikai toplista: a márciust is az Elden Ring vitte, hasított az Xbox

Hiába volt tömve friss megjelenéssel az előző hónap, a februárban megjelent Elden Ringet egy cím sem tudta megszorongatni az USA-ban. Eközben az Xbox Series-konzolok is megtáltosodtak.

Triangle Strategy teszt

A közel 4 évvel ezelőtt váratlan sikerként berobbanó Octopath Traveler után egy újabb HD-2D taktikai RPG-vel jelentkezett a Square Enix csapata, amelyben ezúttal az összecsapások helyett a diplomácia kapta a főszerepet.

Brit toplista: első helyen rajtolt a Gran Turismo 7

Befutott a legutóbbi brit játékeladási toplista, amelynek az élén - nem túl meglepő módon - a Gran Turismo 7 végzett. Lássuk, hogyan rendezte át az élbolyt a Sony új versenyjátéka!

A heti játékmegjelenések és filmpremierek

Hiába volt sűrű a február, a következő hónapra is maradt termése a kiadóknak és fejlesztőknek - legalábbis a következő napok termése alapján mindenképpen biztató a helyzet. Lássuk a heti játékmegjelenéseket és filmpremiereket!

Íme, a Nintendo Direct összes bejelentése

Óriási műsorral készült tegnap este a Nintendo. A legújabb közvetítés során bemutatták a Mario Strikers következő részét, egy új Fire Emblem-játékot, a Wii Sports örökösét, és a Xenoblade Chronicles 3-ról is lehullott a lepel.

Friss előzetest kapott a Triangle Strategy

Újabb előzetessel jelentkezik a Triangle Strategy, a Square Enix taktikai szerepjátéka. A pixelgrafikás alkotásban három hadakozó nemzet sorsa kerül a kezünkbe, így alaposan meg kell fontolnunk a döntéseinket.

Mit mutatott a Nintendo Direct?

Negyvenpercnyi műsorral készült tegnap a Nintendo, amelyben főleg a télen érkező Switch-címek képviseltették magukat, ugyanakkor bőven kaptunk ízelítőt abból is, hogy milyen játékokat várhatunk a jövő év hátralévő részében.