Pokémon Legends: Arceus SW

Nyílt világú 3D-s szerepjáték a Pokémonok világában.
1645981200

Bemutatkozott a Pokémon Scarlet & Violet

A hivatalos Pokémon-nap alkalmával lepörgött a Pokémon Presents legújabb adása. Az évfordulóra sok érdekességgel készültek a japánok, de a legfontosabb hír, hogy bemutatkozott a széria következő páros fejezete, a Scarlet és a Violet.
1645790400

Vasárnap újabb Pokémon Presents érkezik

Vasárnap délután újabb bejelentésekre számíthatunk a Pokémonok világából. Mivel a hivatalos Pokémon-napon, vagyis a Red és Green születésnapján vetítik az előadást, biztos, hogy érdemes lesz odafigyelnünk.
1645462805

Pokémon-bejelentésekre számíthatunk a héten

Most hétvégén tartják majd a Pokémon-napot, de a The Pokémon Company már a mai nappal elkezdi leleplezni a különböző projektjeit. Összesen hat nagyobb leleplezésre számíthatunk majd a következő napokban.
1645434000

Brit toplista: rögtön elsőzött az új Horizon

A Horizon: Forbidden West kényelmesen tudta behúzni az aranyérmet a legutóbbi brit toplistán, és az egyik legjobb rajtot hozta a Sony új generációs konzolján. Az eladások harmadát azonban így is a PlayStation 4-es változat tette ki.
1644578723

Pokémon Legends: Arceus teszt

A Pokémon Legends: Arceus olyan változásokat hozott, hogy a korábbi részek csak az eredeti Pokémon finomhangolásának tűnnek utána. Megérkeztünk a kettő pont nullához, a kérdés már csak az, hogy lehorgonyoznak-e mellette a készítők.
1643985029

Óriási rajtot vett a Pokémon Legends: Arceus

A Nintendo America jelentése szerint hihetetlen első hetet tudhat maga mögött a Pokémon Legends: Arceus, a játékból ugyanis több mint 6,5 millió példányt adtak el, amivel a franchise legjobb rajtját produkálták.
1643637600

Brit toplista: az élen kezdett a Pokémon Legends

A múlt héten boltokba került a Pokémon Legends: Arceus, ami egyértelműen bejött a briteknek. Az Arceusé volt a negyedik legnagyobb Pokémon-premier a szigetországban, ami ahhoz is elég volt, hogy a hét aranyérmese legyen a játék.
1643094000

Áttekintő előzetesen a Pokémon Legends: Arceus

Napokon belül megjelenik a Pokémon Legends: Arceus, ami egy háromdimenziós irányból közelíti meg a játékuniverzumot. A legújabb előzetes elmond mindent, amit tudni érdemes róla.
1643007600

A heti játékmegjelenések és filmpremierek

Ezt a hetet még elkönyvelhetjük a januári uborkaszezon áldozatának, egy-egy érdekesebb cím azonban most is felüti a fejét. A Pokémon-rajongók és a kincsvadász kalandorok különösképp jól járhatnak.
1641884400

Pokémon Legends: Arceus - a Hisui régió rád vár

Heteken belül új kalandra indulhatunk a pokémonok világában. A Pokémon Legends: Arceus olyan korba visz, amikor a pokémonok még szinte háborítatlanul éltek – mi az elsők között vagyunk, akik minden fajt fel szeretnének fedezni.