Life is Strange: True Colors PC, PS4, PS5, SW, XBOXONE, XSX

A Life is Strange-sorozat új része.
1637827200

Ekkor jön Switchre a Life is Strange: True Colors

Némi késéssel ugyan, de hamarosan a Nintendo-rajongókhoz is megérkezik Alex Chen kalandja. A Mikulás hozza Switchre a Life is Strange: True Colors digitális portját, a dobozos verzióval azonban még várnunk kell egy darabig.
1637143200

Íme, a The Game Awards idei jelöltjei

Ez az év sem telhet el anélkül, hogy a The Game Awardson Geoff Keighley kitüntesse a legjobbnak tartott játékokat és fejlesztőket. Az idei eredményhirdetés december 9-re esik, lássuk, kiknek szurkolhatunk!
1634976000

Még idén befut Switchre is az új Life is Strange

A Life is Strange-sorozat legutóbbi darabja szeptemberben megérkezett, de a switchesek nem vehették kézbe a többiekkel együtt. A Deck Nine friss bejelentéséből megtudtuk, hogy idén azért még befut a port.
1634727600

Íme, az idei Golden Joystick Awards jelöltjei

Idén már harminckilencedik alkalommal rendezik meg a Golden Joystick Awards díjátadót, amelynek a minap kihirdették a jelöltjeit. Már lehet szavazni, az eredményeket pedig november végére várhatjuk.
1634720400

Amerikai toplista: megtorpant a Switch menetelése

Az amerikai játékpiac teljesítményét monitorozó NPD Group közzétette a szeptemberi jelentését, amely több érdekességgel is szolgált. A legfontosabb fejlemény: a PlayStation 5 véget vetett a Nintendo Switch menetelésének.
1633701660

Life is Strange: True Colors teszt

Alex Chen élete rendbe jönni látszik. A bátyjához költözik Haven Springsbe, hogy maga mögött hagyja a múlt árnyait. Amikor azonban a testvére rejtélyes körülmények között meghal, titkolt képességét is be kell vetnie a nyomozás során.
1631548800

Brit toplista: az élen kezdett az új WarioWare

Noha nagyon sok újonc érkezett a múlt héten, a játékeladások nem pörögtek valami jól, így az új WarioWare-nek sem kellett különösebben megerőltetnie magát ahhoz, hogy a brit toplista élén végezzen.
1631523600

Review bombing alatt a Life is Strange: True Colors

A Life is Strange-széria sosem óvakodott a politikai állásfoglalástól, a legújabb epizód azonban a kínai játékosoknál kihúzta a gyufát. Egy tibeti zászló miatt sorra érik a negatív értékelések az új epizódot.
1631260800

Launch traileren a Life is Strange: True Colors

Mától útra kelhetünk Haven Springsbe, hogy új kalandot éljünk át a Life is Strange-univerzumban. Ezúttal Alex Chent fogjuk irányítani, akinek nyomozását az a különleges képessége fogja segíteni, hogy át tudja élni mások érzelmeit.
1630908000

A heti játékmegjelenések és filmpremierek

Masszív játékdömpinggel folytatjuk a szeptembert, egyetlen platformon sem maradunk újdonságok nélkül az elkövetkező napokban. Lássuk a szokásos listás összefoglalónkat!