Ekkor jön Switchre a Life is Strange: True Colors

  • Írta: szlav
  • 2021. november 25.
  • Megjelenés
Link másolása
Némi késéssel ugyan, de hamarosan a Nintendo-rajongókhoz is megérkezik Alex Chen kalandja. A Mikulás hozza Switchre a Life is Strange: True Colors digitális portját, a dobozos verzióval azonban még várnunk kell egy darabig.

Szeptemberben már a legtöbb platformon átélhettük a Life is Strange-univerzum legújabb érzelmes kalandját, egy masina azonban hiányzott a sorból. Eddig sem volt titok, hogy előbb-utóbb a Nintendo Switch játékosaihoz is megérkezik a True Colors, most pedig végre azt is megtudhattuk, hogy erre mikor kerül sor.

A Square Enix és a Deck Nine tegnap este bejelentette, hogy a játék digitális verziója csak egy nappal kési le a Mikulás érkezését, vagyis december 7-én kerül fel az eShop kínálatába. A dobozos verzióra azonban sajnos várnunk kell még egy darabig, ez ugyanis csak február 25-én kerül fel a boltok polcaira.

Ha azonban más platformon szeretnétek megismerni Alex Chent és Haven Springs lakosait, akkor PC-n, Xbox One-on, Xbox Series X/S-en, PS4-en, PS5-ön vagy Stadián már bele is vághattok a sztoriba.

Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...