Sonic Origins PC, PS4, PS5, SW, XBOXONE, XSX

Újabb gyűjteményes kiadást kap a Sonic-sorozat.

Előzetesen a netflixes Sonic Prime-sorozat

Még idén télen megjelenik a Sonic Prime, a Netflix saját gyártású sorozata, melyhez most egy hangulatos kedvcsináló is érkezett.

Dátumot kapott a harmadik Sonic-film

CGI-Sonic mozis debütje olyan váratlanul sikeres lett, hogy komplett trilógia kerekedik az emberek világában akciózó villámsüni kalandjaiból. Már azt is tudjuk, hogy mikor kerül moziba a harmadik epizód.

A Sonic Origins fejlesztői sem elégedettek a játék állapotával

Megérkezett a klasszikus Sonic-játékokat felújítva egybegyúró Sonic Origins, a kollekció azonban hemzseg a kisebb-nagyobb bugoktól. A gyenge végeredmény még a játék társfejlesztő csapatát is elszomorította.

Tarolt a kasszáknál a Sonic, a sündisznó 2

Újabb mérföldkövet ért el a második Sonic-film, pezsgőt bonthat a Paramount Pictures.

A heti játékmegjelenések és filmpremierek

Ezen a héten sűrűn potyognak majd a megkésett portok, de azért akad néhány nagyobb megjelenés is. Lássuk a felhozatalt!

Sonic Central-műsorral jelentkezett a Sega

A Sega ma összedobott egy műsort Sonic, a sündisznó kedvéért, hogy számba vegye szinte minden olyan játékát és megjelenését, amire a közeljövőben számíthatunk tőle.

Beleleshetünk a Sonic Prime-ba

Idén a Netflix is próbát tesz a Sega kék sünijének adaptálásával, méghozzá egy multiverzummal is kokettáló, animációs sorozatban. A Sonic Prime-ot néhány jelenet erejéig elcsíphetjük a streamingszolgáltató friss reklámjában.

A Sonic, a sündisznó 2 felülmúlta az első rész bevételeit is

A Sonic, a sündisznó Amerikában a valaha volt legjobban tejelő videojáték-adaptáció volt. A trónját ugyan elvesztette, de a folytatás javára, amely az Egyesült Államokban és globálisan is leelőzte jegyárbevétel tekintetében.

Sonic Origins - a régi játékok eltűnnek a digitális polcokról

A Sonic-franchise első négy játéka idén nyáron egy gyűjteményes formában is meg fog jelenni, ezzel együtt azonban úgy döntött a Sega, hogy az eredeti játékok önálló változatait eltávolítja a digitális boltokból.

Dátumot kapott a klasszikus játékokat tömörítő Sonic Origins

A Sonic Originsben négy klasszikus, a Mega Drive-ra megjelent Sonic-játék újrajátszására nyílik majd lehetőségünk, ám a nosztalgiázást vadonatúj animációs betétek és különleges kihívások is kiegészítik.