Tarolt a kasszáknál a Sonic, a sündisznó 2

  • Írta: RangerFox
  • 2022. június 24.
  • Cooltúra
Link másolása
Újabb mérföldkövet ért el a második Sonic-film, pezsgőt bonthat a Paramount Pictures.

Ahogy korábban már beszámoltunk róla, a Sonic, a sündisznó 2 már májusban felülmúlta az előző film bevételeit, a Paramount Pictures pedig már akkor belengette, hogy készül a harmadik rész. Most újabb mérföldkövet ért a mozi, hiszen átlépte a 400 millió dolláros bevételt. Ezt a főszereplő hangját adó színész, Ben Schwartz tudatta Twitteren a rajongókkal. Érdekesség, hogy a Sonic, a sündisznó 2 volt Jim Carrey legjobban nyitó filmje, valamint a Paramount Pictures ötödik legtöbb bevételt hozó filmje a pandémia kitörése óta.

Egyébként még ennél is nagyobb bevételt hozhat a második Sonic-film, hiszen Japánban és Hongkongban még nem került bemutatásra. Ha még nem láttad, és még gondolkozol rajta, érdemes elolvasni a kritikánkat róla: habár nem voltunk teljesen elégedettek vele, azért a botlásokkal együtt is sikerült újfent egy szórakoztató, szívvel-lélekkel teli családi filmet összerakni a Paramountnak.

1.
1.
GAMEROD
Ez az élőszereplős agyon-amerikanizált meg nyugatiasított forma egyik hasonló átiratban se jött be, még akkor se ha valamennyire nézhető. Abban se vagyok biztos hogy Japánban meg Hongkongban átütő siker lesz.
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...