Alone in the Dark

A nagysikerű klasszikus horror, az Alone on the Dark nextgen változata, mely keményen odacsap a survivor műfajnak! Csíped a borzongást? Ezt nem érdemes akkor kihagynod!

Alone in the Dark

Egyedül soha sem jó a sötétben ezt mindenki jól tudja. Ez az alapvető emberi félelem mindenkiben benne él születésünk óta. A mozi ipar ezt sorra ki is használja és sötét kastélyokba, romos katakombákba és rozoga házakba kalauzolja el a rettegni vágyó közönséget. A játékipart sem kell félteni, hiszen megannyi remek horror témájú produktum jelent meg konzolokra és a személyi számítógépekre.

Alone in the Dark

A játéktörténelemben a túlélő horror kategória már egészen régen, a ’90-es évek elején feltűnt. Tény ugyan, hogy a Resident Evil volt az áttörés, de nem születhetett volna meg eme zseniális zombihent, ha nem jelent volna meg az Alone in the Dark. A harmadik részt követő szörnyűséges The New Nightmare után most az Atari úgy döntött, leporolja a nagy nevet, és visszazökkenti az őt megillető helyre (és ha minden jól megy, magát, a céget is az anyagi stabilitásba).