Far: Changing Tides PC, PS4, PS5, SW, XBOXONE, XSX

Ezekkel a játékokkal bővül az Xbox Game Pass február második felében

Számos új címmel bővül az Xbox Game Pass felhozatala, ám sajnos néhány játéktól el kell búcsúznunk február végén.

Újabb játékok távoznak a Game Passből

A következő két hétben több játék is elhagyja a Microsoft előfizetéses szolgáltatását, ezek egy része eddig is ismert volt, ám most már újabb címekről is tudni, hogy távoznak.

Íme, a májusi Xbox Game Pass-játékok második adagja

Vaskos felhozatallal készül május második felére az Xbox Game Pass. A Microsoft előfizetéses szolgáltatásához egyaránt csatlakoznak jókora AAA-címek és a legmenőbb indie újdonságok.

FAR: Changing Tides teszt

Ismét magányosan vágunk neki az ismeretlennek, ezúttal egy árvíz hullámaival megküzdve. A svájci Okomotive második játéka először ijesztően hasonlónak tűnhet az elődhöz, de szerencsére nem egy lélektelen ismétlést kapunk.

A Guardians of the Galaxy is jön a Game Passbe

Elképesztően jó felhozatallal fordul rá a márciusra az Xbox és a PC Game Pass, így már most bekerült a felhőbe a Microsoft Flight Simulator, hamarosan pedig a Guardians of the Galaxyra is lecsaphatnak az előfizetők.

A heti játékmegjelenések és filmpremierek

Hiába volt sűrű a február, a következő hónapra is maradt termése a kiadóknak és fejlesztőknek - legalábbis a következő napok termése alapján mindenképpen biztató a helyzet. Lássuk a heti játékmegjelenéseket és filmpremiereket!

Márciusban érkezik a FAR: Changing Tides

Egy rövid előrendelői előzetest, vele együtt pedig napra pontos megjelenési dátumot kapott a FAR: Changing Tides. A FAR: Lone Sails folytatásában egy hatalmas roncsbárka fedélzetén úszhatunk az ismeretlenbe.

GC 2021: Mit adott nekünk a Future Games Show?

Idén már harmadjára tért vissza a Future Games Show, amely egy sor nagyobb címet és független fejlesztésű csodát vonultatott fel. Nagy meglepetéseket nem kaptunk, de infókból és látnivalókból így sem volt hiány!

GC 2021: Ezt hozta az Awesome Indies műsora

Az IGN az Awesome Indiesszel készült az idei Gamescomra, ami, ahogy a neve is elárulja, a független fejlesztésű játékok szerelmeseinek szólt. Közel negyven alkotás jutott a műsorra.

Ezek mentek a Nintendo Indie World Showcase-en

Ma este ismét a Nintendóra tartó független alkotásoké volt a főszerep a Nintendo Indie World Showcase-en. Tizenkilenc cím képviseltette magát a műsorban, amelyek egy jelentős része mától játszható is Switchen.