Soulstice PC, PS5, XSX

Igazi vérgőzös akciójáték, egy furcsa testvérpárral a főszerepben.

Soulstice teszt

A Reply Game Studios kis csapata mert nagyot álmodni, és a korlátozott lehetőségeik, valamint az alacsony büdzsé ellenére egy olyan akciójátékot tettek le az asztalra, ami egyszerre szórakoztató és piszkosul idegesítő.

Epikus launch trailerrel érkezett meg a Soulstice

Keidas szent királyságát iszonyatos szörnyetegek lepték el, a megváltást pedig csak a kiméraként újjászületett testvérpár, Briar és Lute hozhatja el. A mai napon megjelent a Soulstice, nézzetek rá az utolsó előzetesére!

A heti játékmegjelenések és filmpremierek

Ezen a héten sem maradunk játszanivaló nélkül, mi pedig a szokásunknak megfelelően összeszedtük egy listába, hogy milyen újdonságok várhatóak mostanában!

GC 2022: Ez történt a Future Games Show-n

Ha lemaradtál volna a Gamescomra időzített Future Games Show-ról, most egy helyen szedtük össze neked a legfontosabb bejelentéseket.

SGF 2022: Mit hozott nekünk idén a PC Gaming Show?

Habár a Summer Game Fest eseményeinek még nincs vége, a hétvégi hajtásnak a PC Gaming Show-val mondhattunk búcsút. Lássuk, hogy mit hozott nekünk idén a master race műsora!

GC 2021: Mit adott nekünk a Future Games Show?

Idén már harmadjára tért vissza a Future Games Show, amely egy sor nagyobb címet és független fejlesztésű csodát vonultatott fel. Nagy meglepetéseket nem kaptunk, de infókból és látnivalókból így sem volt hiány!

E3 2021: Ez történt a PC Gaming Show-n

Az éjszaka folyamán lezajlott az idei PC Gaming Show, amely a műsorvezetők szokásos ökörködése mellett egy nagy rakás trailert és bejelentést hozott. Összefoglaltuk nektek a történéseket!