Humble Monthlyban a Kingdom Come: Deliverance

  • Írta: sirdani
  • 2019. július 7.
  • Akció
Melyhez kapásból hozzácsapják még a Surviving Marsot is, szóval a júliusi után az augusztusi ajánlat is meglehetősen vonzónak ígérkezik. Ráadásul időközben még egy konzolos akciót is találhatunk a Humble Bundle oldalán.

A múlt havi csomag Hellblade: Senua’s Sacrifice-ja után sem adja alább a Humble Bundle csapata, az augusztusi akcióból ezúttal ismét két játékot villantották fel a rajt során, melyeket a hónap végén további címek követnek majd.

Az első új játék a Warhorse Studios által fejlesztett, Kingdom Come: Deliverance címet viselő belső nézetű középkori RPG, melyben egy eposzi kalandot élhetünk át a Német-római Császárság idejében. Főhősünkkel bosszút állhatunk Zsigmond király zsarnok zsoldosain, ám a küzdelem hevében hamar rádöbbenünk, hogy nem csak családunk, hanem az egész Cseh Királyság jövője a tét.

Második játékként a Haemimont Games túlélős, bázisépítős, felfedezős alkotását kapjuk, vagyis a Surviving Marsot, mely során a vörös bolygón próbálhatunk meg egy életképes kolóniát felállítani. Az augusztus 2-ig elérhető ajánlat a határidő lejárta után természetesen ezúttal is további játékokkal egészül ki, melyekről szokás szerint nem rántották le előre a leplet.

Ha pedig már a Humble Bundle oldalán járunk, akkor érdemes megemlíteni az Indie PlayStation Rebundle 2019-et is, melyben ezúttal a remek ajánlatokkal elkényeztetett PC-s játékosok mellett a PlayStation 4-tulajdonosokra is gondoltak. Így egyetlen dollárért cserébe beszerezhetjük a Sony konzoljára a Grim Fandango Remasteredet, a Bard’s Tale: Remastered and Resnarkledet, valamint az Inner Space-t. Ha viszont némileg jobban a zsebünkbe nyúlunk, akkor többek közt olyan játékokat is megkaparinthatunk, mint a Layers of Fear, a The Talos Principle, vagy a Killing Floor 2.

134.
Nyarlako
#132: Csak Opelt ne vegyél.
133.
Keczanm
#128: Rendben, koszi, akkor elfelejtem.
132.
Ooorky
Csak irigyek vagytok mert ti nem tudtok így bizniszelni!

Én is saját ház, család, hamarosan autó, nulla hitellel döglődök, pedig új játékok helyett vehetnék bundle-kat 5 év késéssel és akkor sikeres üzletember lehetnék, aki kioktat másokat hogyan költsék a pénzüket.
131.
Nyarlako
#130: És akkor is várja mikor lesz mar “emberi ára” mikor a megjelenési ár negyedéért is kapható az elmondása szerint ot érdeklő játék.
130.
Ultimate
#129: Egy dolog ha valaki nem teheti meg és emiatt akciósan vásárol, és egy másik ha valaki meg is tehetné mégis fillérbaszó módon állandóan leírja hogy namaaajd 1 dolcsiért, namaaajd bundle-ba, és közben warezolja a friss stuffokat mesékkel tarkítva hogy ne tünjön patkánynak.
129.
adamsfamily
#102: Nem mindenki teheti meg,hogy teljes áron játékot vegyen és az ilyen Humble Bundle akciók,pont ezt a réteget célozták meg.
Én se igazán szoktam teljes áron játékot venni.Az egyetlen játék amit előrendeltem a Forza Horizon 4 Ultimate volt,na az a játék le is szoktatott az előrendelgetésről az early access-t olyan jól ki tudtam élvezni,hogy 2 hónapig nem működött a Horizon Live.
Szerintem ha valaki akciósan vesz meg valamit még mindig jobb,mintha torrentről szedte volna,mert legalább valamennyivel megtámogatta a projektet.
128.
Nyarlako
#127: Ez sajnos csak USA úgy tudom.
127.
Keczanm
Sziasztok! Soha nem vettem meg ilyen csomagot, plane nem PS-re. Magyar fiokkal is aktivalni tudnam a letolteseket vagy magyarral nem megy? Koszi! :)
126.
Extol
Jól sikerült történelem vizsga alkalmával leptem meg magam ezzel a gameval tavaly, tetszetős, szeretek a bozótosokban meg a susnyásban gázolni. Habár azt hallottam hogy a legújabb Patch-el elrontották az egészet, megnézem majd ha lesz időm h működik-e
125.
FrankBlack
Mindegy, nem az első eset, hogy így járok. Sok tag volt itt, akik rengeteg jó dolgokat is írtak, aztán egy bann, és minden komment eltűnik, azok a jók dolgot is, amiket írtak. Ezt sajnálom :(
124.
FrankBlack
#122: Nem rád gondoltam ;)
123.
FrankBlack
#121: Köszönöm a választ, ez valószínű, de én már láttam olyat nem egyszer, hogy megmarad a komment, csak legfeljebb felh. név helyére az van írva, hogy „törölt felhasználó”
122.
Nyarlako
#119: Én se tudom engem miért nem bannoltak még pedig vulgáris, obszcén és esetenként kifejezetten perverz amit művelek.
121.
Max3000
#118: Gondolom mikor valakit kidobnak,automatikusan megszűnik létezni minden kommentje.Profilt szüntetnek meg,amihez tartoztak a kommentek.
120.
Darksiders84
#118: Nagyon egymásra hangolódtak egész hétvégén csak egymással foglalkoztak és olyan szinten kikezték egymást persze tegnap pihi volt a modiknak és hagyták ennyire elmérgesedni a helyzetüket amiket olvasva hihetetlen módon tudják egymást ismeretlenül félig ismerten gyűlőlni.
119.
FrankBlack
Bezzeg, akiket igazán kéne, azokat nem bannoljátok…
118.
FrankBlack
Hé srácok, én nem tudom mi volt itt, mert az ilyen vitákra nem vesztegetem az időmet, de hova lett Kindzsal összes hozzászólása?

Lehet, hogy itt, vagy máshol talán mondott olyat, amiért egy modi úgy gondolta, hogy bannolja, de miért kellett az összes hozzászólását törölni? Baszki sokszor tök jó, és hasznos dolgokat mondott, épp vissza akartam keresni az egyik ilyen jó ajánlását valamivel kapcsolatban egy topikban, de látom minden hozzászólása eltűnt, amit valaha írt. Ezt most miért kellett?
117.
Ooorky
#115: Hoarding mögött mindig valami psychés ok van...

https://en.m.wikipedia.org/wiki/Compulsive_hoarding
116.
Nyarlako
#115: Nah, nem a játék csak a gyűjtés és az abból eredő sikerélmény hogy ez de olcsó volt akkor is ha nem jatszik vele csak van.
115.
Ultimate_
#113: mondjuk ezért legalább megdicsérhetitek, a játék fontosabb neki:D
114.
Nyarlako
#109: Sorsok vannak a kezemben aztaqrva én már sírok.
113.
Kawada
#109: "Nem lesz saját családom (asszony/feleség/gyerek) mivel az élet ezen része totál nem érdekel."

Végre egy jó hír a társadalomra nézve.
112.
Ooorky
#109: Számolj már el néha tízig mielőtt kommentelsz B+
Persze ökörködünk itt, meg szívjuk egymás vérét, de amit te művelsz már qva szánalmas lenni.

Itt nem a bundle-zés meg a game pass-ozás a probléma, hanem TE magad, akkor is ilyen lenne veled a közösség ha day 1 vennél PS játékokat...
111.
Perseus84
#109: kimoderált üzenet
110.
Ultimate_
#108: hát aki mindenhol azzal menőzik hogy ezt előrendelte meg azt, vakon, ugye bedőlve a hypenak, meg h 1000 % hogy jó lesz, jó helyre kerül a pénz, utána meg neki áll sírni, igen, az ilyen rendkívül röhejes :))
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...