The Dark Pictures: The Devil in Me PC, PS4, PS5, XBOXONE, XSX

A The Dark Pictures-sorozat negyedik epizódja.
1659367240

Kiszivárgott a The Dark Pictures Anthology: The Devil in Me megjelenési dátuma

Egy viszonylag megbízható bennfentes információi szerint ősz végén érkezhet a The Dark Pictures Anthology legújabb fejezete - a Twitter-felhasználó pontos megjelenési dátummal is szolgált.
1657626358

A Nordisk Games felvásárolta az Until Dawn és a The Quarry fejlesztőcsapatát

A Nordisk Games tovább terjeszkedik, most a Supermassive fejlesztőcsapatát vásárolta fel, ezzel biztosítva a megfelelő stabilitást és fejlődéshez szükséges teret a stúdiónak.
1657210260

Sztorielőzetest kapott a The Dark Pictures: The Devil in Me

A Bandai Namco és a Supermassive Games készen áll arra, hogy felpörgessék a The Dark Pictures: The Devil in Me marketingkampányát. Lássunk egy új sztorielőzetest, amely már a megjelenés időpontján is pontosít egy kicsit!
1648641300

Oscar-jelölt színésznő az új The Dark Picturesben

A Supermassive Games játékaiban rendre feltűnik néhány neves színész, és a The Dark Pictures következő fejezetében sem lesz ez másképp: a frissen Oscarra jelölt Jessie Buckley-vel érkezik a The Devil in Me.
1645452043

Új játékon dolgozhatnak az Until Dawn alkotói

Nagyon úgy néz ki, hogy a Supermassive Games egyszerre több vasat tart a tűzben, hiszen a The Dark Pictures-antológia és az állítólagos Until Dawn-remake mellett egy teljesen új játékon is dolgozik a stúdió.
1643731200

Öt Dark Pictures-címet jegyzett be a Supermassive

Úgy tűnik, jó sokáig folytatódik még a The Dark Pictures horrorantológiája. A szériáért felelős Supermassive Games logóstul levédette a The Devil in Me után érkező öt játék címét.
1639904415

Multiplayer játékon dolgozik a Supermassive?

Vadonatúj álláslehetőségeket hirdetett meg oldalán a Supermassive Games. A leírás szerint az Until Dawnt és a The Dark Pictures-antológia játékait is fejlesztő stúdió ezúttal egy multiplayer központú anyagon dolgozik.
1635516000

Részletek a The Dark Pictures: The Devil in Me-ről

A Bandai Namco hivatalosan is fellőtte a The Dark Pictures-antológia következő részének előzetesét. Ezzel együtt végre a The Devil in Me történetének kontextusáról is megtudtunk egyet s mást.
1634886000

Bemutatkozott a The Dark Pictures: The Devil in Me

Megjelent a The Dark Pictures: House of Ashes, és ahogy azt már megszokhattuk, ismét a játék végére érve kaptuk meg a következő epizód első előzetesét. Hivatalos tehát: az évadzáró a The Devil in Me címet viseli.
1625497200

Megvan a következő The Dark Pictures-epizód címe

Habár a The Dark Pictures: House of Ashes is csak októberben jelenik meg, úgy tűnik, már megvan az azt követő epizód címe is. A Supermassive Games lefoglalta a The Devil in Me védjegyét.