FIFA 22 PC, PS4, PS5, SW, XBOXONE, XSX

Természetesen idén sem maradunk FIFA nélkül.
1651074720

Frissítve: Felsorakoznak a PlayStation Plus májusi játékai

Kár is lenne meglepődnünk rajta: ebben a hónapban is idő előtt leleplezték a PlayStation Plus következő ajándékait. Ha minden igaz, májusban focisták, sírrablók vagy vikingek lehetünk.
1650872640

Brit toplista: továbbra is vezet a LEGO Star Wars: The Skywalker Saga

Miután nem igazán volt említésre méltó megjelenés a múlt héten, a brit toplistán sem történtek látványos változások. Ennek köszönhető az is, hogy megint a LEGO Star Wars: The Skywalker Saga vezet.
1649743200

Brit toplista: tarolt a LEGO Star Wars

Rendkívül erősen kezdett a LEGO Star Wars: The Skywalker Saga a brit játékboltokban, így alap természetesen, hogy ő vihette haza az aranyérmet is. De más LEGO-játékok is megtáltosodtak a héten.
1648319040

Úgy néz ki, tényleg EA Sports FC lehet a FIFA-ból

A jelek szerint az EA Sports tényleg elhatározta magát, és készen áll a FIFA-val való szakításra. Belsős források alapján azt is eldöntötték, hogy EA Sports Football Club néven folytatódhat a sorozat.
1648300440

Kivették Maradonát a FIFA-játékokból

Egy jogvita miatt kivették Diego Maradonát a FIFA-játékokból - legalábbis egy időre. A legenda szerepeltetéséről még a korábbi menedzsere állapodott az EA-vel, azonban nem volt jogosult erre, és máig nem tisztázott, hogy ki a jogtulajdonos.
1646316000

Az EA törli az orosz csapatokat a sportjátékaiból

Oroszország és Ukrajna háborúja a videojátékos világot is megrengette. Több fejlesztőstúdió és kiadó a szolidaritását fejezte ki Ukrajna mellett: az Electronic Arts például úgy döntött, hogy eltávolítja az orosz csapatokat a FIFA- és NHL-játékokból.
1646157120

Crossplay-támogatást kaphat az idei FIFA

Bár relatíve messze van még az új FIFA megjelenése - már ha ezen a néven fut majd az EA következő focis játéka -, a szivárogtatók jóvoltából már most elkezdtek szállingózni az infók a játékról.
1645945200

EA: hátráltat bennünket a FIFA-licenc

Úgy tűnik, az Electronic Arts készen áll rá, hogy megbontsa a hosszú múltra visszanyúló kapcsolatát a Nemzetközi Labdarúgó-szövetséggel. Andrew Wilson szerint a FIFA név komolyan hátráltatja a focis játékaik fejlődését.
1643814000

Az EA is csalódott az új Battlefieldben

Akár 100 millió dollárt is bukhatott az Electronic Arts a Battlefield 2042-n, amely kapcsán a cég vezérigazgatója elismerte: alulmúlta a várakozásaikat. Ezzel együtt a kiadó a történetének legerősebb negyedévét zárta.
1643637600

Brit toplista: az élen kezdett a Pokémon Legends

A múlt héten boltokba került a Pokémon Legends: Arceus, ami egyértelműen bejött a briteknek. Az Arceusé volt a negyedik legnagyobb Pokémon-premier a szigetországban, ami ahhoz is elég volt, hogy a hét aranyérmese legyen a játék.