Chinatown Detective Agency PC, SW, XBOXONE

Cybernoir point & click játék egy nyomozóirodával a középpontban.

Chinatown Detective Agency teszt

2037. Szingapúr. A General Interactive Co. üdvözöl cybernoir játékában, ahol a detektív munkát komolyan gondolják, és saját ismereteid alapján, illetve az internetet használva kell megoldanod az egyre mélyebbre vezető rejtélyeket.

Frissítve: Íme, az Xbox Game Pass legújabb címei

A hivatalos bejelentésre ugyan még egy keveset várnunk kell, nagyon úgy tűnik azonban, hogy megvan, milyen címekkel bővül az Xbox Game Pass április első felében. Ezúttal is sűrű lesz a felhozatal.

A heti játékmegjelenések és filmpremierek

Teljes gőzzel ráfeküdtünk az áprilisra, és amíg a tavasz is összeszedi magát, nézzük meg, hogy milyen játékokkal és filmekkel fogunk találkozni a következő napokban! A szokott módon listába szedtük a heti premiereket.

A Humble Games felsorakoztatta várható játékait

A Humble Games kiadóként számos független fejlesztésű játék kezét fogja, ezekből vonultatott fel néhányat. Az új bejelentések között találunk sci-fi metroidvaniát, nyugis farmgondozósdit és Monaco-folytatást is.

Ez történt az ID@Xbox indie-eseményen

Mindenféle csinnadratta nélkül zavarta le tegnap a Microsoft a korábban már beharangozott ID@Xbox indie-eseményét, ahol jó sok előzetest kaptunk, és néhány bejelentésre is futotta.

GC 2021: Futottak még a Microsoft műsorában

Az idei Gamescom ugyan csak holnap indul, de a Microsoft már ma este összeült, hogy bemelegítse a játékostársadalmat. A nagyobb bejelentésekkel külön foglalkoztunk, itt összegyűjtjük a kisebbeket.